NEW IN, NEW MONDAY, NEW BEGINNINGS!

Hei dere ♥

Går dagene fort bare fordi det er ferie? Jeg vet jeg ikke skal klage, men føler at ferien er i ferd med å løpe fra meg. Den har jo akkurat begynt. I fare for å gjenta meg selv, så må jeg også få sagt at jeg fortsatt venter på det skikkelig sommerværet og nå begynner jeg å miste troa på at det kommer i det heletatt! Om litt over en uke er jeg tilbake på jobb, ny jobb faktisk. Dette er noe som gjør meg utrolig spent!! 

I dag er det mandag og det gjør jo at man blir litt håpefull. Ny uke, nye muligheter! I skrivende stund sitter jeg og spiser en sen frokost og snart skal jeg ut på en treningsøkt med ei god venninne! Dette er den siste vanlige uka før jeg begynner å jobbe igjen, og jeg tenkte å bruke den på å få inn gode rutiner og gjøre meg klar for høsten rett og slett. Det er et faktum at høsten er rett rundt hjørnet. Men uansett hvor trist høsten kan føles, så er det noe bra med høsten. Klærne. Det er vel ikke bare meg som elsker klærne som kommer om høsten? Det er jo faktisk litt digg å pakke seg inn i en varmere genser noen ganger, ta på seg et kult skjerf, fine bukser og sko.. 

Da jeg var i Danmark fikk jeg noen timer den ene dagen til å titte litt i noen butikker. Da kom jeg over en butikk som heter Kings & Queens og der shoppet jeg to gensere og en bukse på salg. Veldig basic, men tenker at de er kjekke og ha. Ønsket meg lenge en shorts med «mønsteret» som er på buksa, så da jeg fant denne kunne jeg ikke la vær. Tilsammen kostet disse tre plaggene under 600kr og da blir man jo fornøyd!

Tok på meg «bloggkrøller» og knipsa litt i hagen her. Kjøpte meg kamerastativ til bryllupet, og det er så kjekt! =) Det er jo ikke alltid man har en personlig assistent heller :p

Genserne er begge fra Vila  //  Bukse fra Product of GLOBAL funk  //  Sko fra Bianco  //  Kaffekopp fra Starbucks


Kaffekoppen kjøpte jeg på Starbucks og er helt genial. Den er av porselen med en gummikant rundt som gjør den veldig god å holde i. Og så er det lokk på toppen som gjør at kaffen holder seg varm. Perfekt til å ta med på vandring!

Ønsker dere alle en fin uke!! Denne uka kommer det bilder fra bryllupet på bloggen også! Snakkes mer senere ♥

#newin #klær #mote #fashion #shopping #nyuke #bukse #genser #starbucks #vila #happy


 LES OGSÅ : SOMMERKROPPEN FORFALLER  OG   MY FAVORITE DENIM JACKET

 PS: LIKER DU KLÆR, KLIKK PÅ BANNEREN UNDER! 

SheIn -Your Online Fashion Black&White DressFØLG MEG GJERNE PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]