SOMMERKROPPEN FORFALLER!!

Hei dere ♥

La oss snakke litt om denne sommerkroppen som det var så mye fokus på før sommeren kom. Eller har egentlig sommeren kommet, for det føles nemlig ikke sånn? Vel, nok om det. Jeg, som mange andre brukte vårmånedene til å komme i form til sommeren. Sunne måltider, mer aktivitet, planlegging av trening, kosthold, mål, kurer osv. Alt for å føle seg fresh til sommeren. Jeg hadde jo den største motivasjon man kan tenke seg også, siden jeg giftet meg 27. juni. Og jeg klarte meg faktisk veldig greit. Jeg nådde ikke målet jeg hadde satt meg, men jeg gikk ned noen kilo og følte meg egentlig ganske bra. Da jeg ble henta her hjemme på utdrikningslaget mitt tidlig i juni var jeg på topp. Jeg hadde akkurat gått igjennom et renselsesprogram og følte meg bedre enn på lenge. Dette var bare tre uker før bryllupet og selv om treninga dabbet av før bryllupet så følte jeg meg veldig bra på den store dagen og var fornøyd med den sommerkroppen jeg hadde fått. 

Men så skjer det noe.. Det ble ferie. Endelig kunne jeg slappe av og bare nyte. Den første uka etter bryllupet gikk med til å rydde og ordne etter festen, slappe av og innse at jeg faktisk hadde ferie. Så ble det et par uker på hytta før vi satt kursen mot Danmark. Yougurt med naturnøtter ble byttet ut med softis og vannflaska ble bytta ut med vinflaska. Nå skulle jeg virkelig bare kose meg, for det fortjente jeg. Og det gjorde jeg nok og. Men jeg hadde nok fortjent mer å beholde kroppen jeg begynte å bli ganske fornøyd med. For nå, ca en måned senere sitter jeg her med en sommerkropp som er i ferd med å forfalle. Jeg har gødta meg med sjokolade og godis og rett og slett ikke tenkt på å være sunn i det heletatt. Og selvfølgelig skal man kose seg!! Men det er så rart at jeg går på samme feilen hver gang. Hvorfor lærer man ikke. Hva er egentlig vits med å jobbe mot en sommerkropp, når man isteden kan jobbe mot en bedre livsstil som vil vare? Hva er vits med å jobbe for en sommerkropp om den en måned senere er tilbake til utgangspuntet eller kanskje verre?

Vi er fortsatt i juli, iallefall en dag til og derfor bestemte jeg meg for å ta fatt på kroppen som forfaller og redde den fra å bli dvask, slapp, og grå. I dag fant jeg fram joggeskoa og treningstøyet og gjorde comeback med trening. Jeg og mannen dro bort på fotballbanen i nærheten og jogga, spilte litt fotball, tok styrkeøvelser og jogga litt til. Jeg trente overhode ikke hardt, men jeg var helt i kjelleren da jeg satt snuta hjemover etter 45 minutters trening. Jeg fikk faktisk følelsen av å være svett igjen. Den følelsen var faktisk utrolig digg, selv om den ga meg en liten aha-opplevelse, for det føltes uvant. 

Følelsen jeg fikk i dag ga mersmak og nå vil jeg begynne å ta vare på meg selv igjen. I morgen har vi planer om å dra på Spenst igjen også. Der har jeg ikke vært på over to måneder tror jeg. Kjenner at jeg gleder meg! På søndag skal jeg skive kostholdsplan for den kommende uka, for har skjønt at det er utrolig viktig å planlegge måltider. Jeg skal ikke gå på noe slankekur eller bli hysterisk på noe som helst måte. Jeg skal rett og slett bare begynne å ta vare på kroppen min igjen! Gi den det den trenger av vitaminer, næring og mosjon. Yes!! Nå er jeg klar!! =)


Bildene er knipset rett før jeg dro avgårde på trening! Motivert og klar!! =) Kroppen skal reddes!

Jeg må bare beklage at det ble litt i overkant mye prat om sommerkroppen i dag. Det høres jo ut som jeg er helt besatt av den. Poenget mitt er egentlig at jeg bare synes det er veldig rart hvordan vi mennesker er. Iallefall hvordan jeg selv er. Alt jeg jobber mye for å nå et mål og når jeg kommer dit, så er det akkurat som at da er jeg ferdig så da skal jeg lissom unne meg litt ekstra. Noe som fører til at jeg ofte havner tilbake til utgangspunktet. 

Er det bare jeg som føler det sånn, eller er det andre som kjenner seg igjen?

Har din sommerkropp forfalt? 


 

Ellers må jeg bare få sagt at jeg begynner å få en del bilder fra bryllupet nå. Jeg har jo mange idéer om bryllupsinnlegg fremover. Det blir så spennende. Jeg har ikke villet begynne før jeg hadde fått en del av bildene, for jeg vil jo at innleggene skal bli bra og noe jeg kan se tilbake på. Men tenker at jeg skal jobbe en del med det i uka som kommer, så da kan dere bare glede dere til overdose av bryllup og kjærlighet! 

LES OGSÅ: MY FAVORITE DENIM JACKET  OG   14 TING Å GJØRE MED KJÆRESTEN!

FØLG MEG GJERNE PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM ♥

Tusen takk til alle som følger meg, kommenterer, liker og deler innleggene mine! Jeg setter stor pris på dere ♥ Lesertallet har økt mye i det siste, og jeg er veldig takknemlig!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]