10 TEGN PÅ AT KJÆRESTEN ER TROFAST!!

Hei alle sammen ♥

I det siste har jeg lest mange innlegg og artikler med tegn på at kjæresten din er utro, eller at han er en player osv. Jeg tror noen ganger at disse innleggene kan gjøre vondt verre for forholdet, for man kan jo bli helt paranoid. Alle er jo ikke like, heldigvis. Og går du og tror at kjæresten din er utro for hver ting han/hun gjør så har du det ganske slitsomt. Jeg tenkte uansett at jeg skulle vri litt på det og gi dere noen tegn på at kjæresten din er trofast! Jeg valgte å bruke tegn på at HAN er trofast, fordi jeg tror det er mest jenter som leser disse innleggene, men de passer like godt andre veien og da.

1. Han åpner meldinger foran deg. Et godt tegn er at han ikke har noen problemer med å åpne meldinger foran deg. Dette betyr rett og slett at han ikke har noe å skjule. 🙂

2. Han skjuler deg ikke for noen. Er dere kjærester, så er dere kjærester. Det er ingen grunn til at han skal skjule at dere er sammen. Ikke for familie, venner eller for eksempel på facebook. Er han åpen om at dere er sammen, er dette nok et tegn på at han er trofast mot deg.

3. Han er hjemmekjær. Det jeg mener er at han vil heller være hjemme sammen med deg og familien enn å være ute for å feste.

4. Han legger fra seg mobilen hvor som helst. Han prøver ikke å gjemme mobilen. Ringer den eller han får melding, kan han gjerne spørre deg om å sjekke hvem det er, eller ta telefonen for han. Dette hadde han neppe gjort om han var redd for at du skulle se noe du ville reagert på.

5. Han er ærlig. Han er ærlig, selv om det kan gjøre vondt. Han lyver ikke for at du skal være fornøyd, men er ærlig selv om det betyr at han sier seg enig i at du har lagt på deg litt, eller at han kan synes en annen dame ser bra ut. Har han til vane å si sannheten, kan dette være et tegn på troskap. 

6. Han vil være sammen med deg hele tiden. Hvis han skal finne på noe, så ønsker han å gjøre det med deg, fordi det er deg han vil dele ting med. Han prioriterer deg framfor andre, og ønsker også å ha deg med når han er sammen med flere. (jeg sier ikke at man aldri kan finne på noe uten kjæresten, men det bør være en trend i at han liker å være sammen med deg framfor alle andre).

7. Han stoler på deg. At han stoler på deg er et godt tegn. Hvis du er sammen med en som overhodet ikke stoler på deg uten grunn, så er ofte det fordi han vet hva han er i stand til å finne på selv, og er redd for at du er likedan. At han stoler på deg er veldig positivt, og et must i et godt forhold.

8. Han bryr seg om deg. Han er opptatt av hvordan du har det og husker på de små tingene. Han viser at han vil at du skal ha det bra og gir gjerne litt ekstra innsats for å oppnå nettopp dette. 

9. Han er intim, kosete og interessert i deg. Han har aldri sluttet å ha lyst på deg, og er like gal etter deg som da dere ble kjent!

10. Han har meldt seg ut av datingsider og lignende. Når du har kjæreste/samboer/kone så har du ingenting å gjøre på datingsider som match.com, tinder osv. Har han tidligere vært medlem på sånne sider, og nå meldt seg ut, er det et tegn på at han har funnet det han vil ha. Har han derimot ikke gjort dette, så må du nok ta han litt i ørene.

Jeg kunne sikkert kommet på fler punkter, men her er noen av de jeg mener er viktigst. Nå er det jo ikke sånn at om et av punktene ikke stemmer, så er han utro, men om de fleste av disse tingene er på plass så kan du nok ta det med ro! ♥

Er du enig i punktene, eller savnet du noen? Har du en kjæreste som faller inn under denne beskrivelsen?

#kjærlighet #troskap #utroskap #kjæreste #liste #test #tegn #åpenhet #ærlighet #sjekkliste 

Link til bildene ved å trykke på bildet


 

LES OGSÅ: MY FAVORITE DENIM JACKET!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]