LIVET PÅ LANDET!

Hei igjen dere ♥

Her nyter vi late dager på landet. Vi bor på en bondegård med hester, hunder, høns og en katt. I går tok vi oss en tur med hundene på kvelden og da hadde jeg med kamera mitt. Er jo så kost å knipse litt av niesa og nevøen. Tenkte dele noen bilder fra livet på landet her i Tinglev i Danmark. Tinglev ligger ca 20 minutter fra den tyske grensa, så vi er ganske langt syd. I dag har vi vært på ringeridning og sett på hester ri og konkurrere med å løpe og dytte en stav inne i en ring. Ganske sær og rar sport, men sikkert fint for de som driver med det. Hestene var iallfall fine! Om en time eller to kommer kusinene mine og deres familie hit. Det blir koselig! 🙂

Liker du deg på landet? 

#landet #bondegård #sommer #danmark #tinglev #hester #barn #dyr


 

LES OGSÅ: CAMPING OG SOMMERLAND I DANMARK  OG   MY FAVORITE DENIM JACKET!

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram

Blogurat

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]