CAMPING OG SOMMERLAND I DANMARK!

Hei igjen dere ♥

Etter et par fine dager i København, kjørte vi over til Jylland for å teste campinglivet litt! Vi booket oss inn på Jelling Camping som ikke ligger så langt fra Billund. Den første dagen gikk med til å slappe av på plassen og gjøre oss litt kjent. Måtte også en tur på SuperBrugsen som er en kjent daglivarehandel i Danmark. Det er alltid så spennende å gå på matbutikker på nye steder. Kanskje man kommer over noen skatter som man ikke har funnet tidligere. Jeg tror vi brukte en time på butikken. Så mye deilig! I danmark kan man jo også kjøpe vin i butikken. Ikke feil 🙂 Campingen ellers var helt ok. Vi bodde i en liten hytte med 4 sengeplasser og et lite kjøkken (les: en kjøkkenbenk med vask) og et lite bord. Utafor var det også en plass som vi kunne sitte og slappe av på. Do og dusj var nede ved resepsjonen. Der var det også en Café slik at man kunne kjøpe seg mat og drikke om man trengte det. Det var veldig fint der for barn fordi det var stor lekeplass, minigolfanlegg og gratis inngang til friluftsbadet som var rett ved siden av. Det som trakk ned på oppholdet var at de annonserte med at de hadde internett, men den fungerte ikke i det heletatt omtrent (fikk etterhvert en kode vi kunne bruke rett ved resepsjonen), dårlig belysning på hele området. Når det ble mørkt, så ble det mørkt for å si det sånn. Ellers hadde det vært hyggelig om caféen hadde vært åpen lenger, eller om de iallefall kunne latt lysa stå på på kvelden, for da kunne man ha kost seg sammen der =) Men alt i alt var det helt ok for vårt opphold. 

På torsdag dro vi avgårde igjen. Nå var det Djurs Sommerland. Dette ligger ikke så langt fra Århus og blir ofte omtalt som Danmarks beste sommerland. Det er nok ikke uten grunn fordi det veldig stort der og noe for enhver smak. Hele parken var delt inn i forskjellige temaer, der du fant attraksjoner for store og små! Vi trodde vi hadde god tid, men tiden gikk veldig fort i denne parken, derfor anbefaler jeg å ta seg god tid eller dra dit over to dager. Iallefall hvis man er glad i å prøve ting. Det var ikke så varmt der da vi var der, så vi beholt klærne på, men den ene avdelingen var en vannpark med mange sklier og lignende. Det så veldig fint og morsomt ut, men det får vi ta igjen senere 🙂 

Fredagen tilbragte jeg og Mailson på campinga med deilig frokost og lunsj, lesing og en tur på friluftsbadet, mens de andre dro på Legoland! Det var kjempedeilig med en rolig dag etter så mye farting. I dag våknet vi til pøsende regn, og det passet jo greit for i dag skulle vi sjekke ut. Vi kjørte så sørover til Tinglev der tanta mi bor, og her blir vi noen dager. Ho på bor på en gård ute på landet, så her blir det avslapping og kos med dyra! Det skal jeg fortelle mer om senere. Her kommer det noen bilder fra dagene på Jelling, og så skal jeg ta meg et glass vin og slappe av litt!! Digg Digg Digg! =)

Håper dere likte bildene!

Hva er ditt favoritt sommerland? 

#sommer #sommerland #danmark #djurs #jelling #camping #bilder #kos #familie #kjærlighet #foto 


 

LES OGSÅ: COZY IN COPENHAGEN!  OG   MY FAVORITE DENIM JACKET!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]