14 TING Å GJØRE MED KJÆRESTEN!!

Hei alle sammen ♥

Late dager med kjæresten? Dere vet ikke hva dere skal finne på? Dagen går, uten at dere egentlig har gjort noen ting, selv om dere i utgangspunktet ville finne på noe.. Noen som kjenner seg igjen? Feriedager er typiske dager som det ikke skjer så mye, men fortvil ikke. Noen ganger må man bare komme på idéene for å få gjort det! Tenkte derfor jeg skulle dele med meg noen tips om hva du kan finne på med din kjære. Tipsene passer både for kjærester, hvis du er på dater´n eller for eksempel med en venn!

1. Gå på kino. Jeg synes det er koselig hvis man planlegger dette litt før, så man kan glede seg. Kino er alltid en slager! Alternativt kan man se en film hjemme i armkroken. Ikke så verst det heller.

2. Lage mat sammen. Dette er nesten litt undervurdert. Det er så koselig å lage mat sammen. Man fordeler oppgaver seg i mellom og kan prate og tulle mens man får ferdig en god middagsrett. Mye bedre enn å stå alene med alt. Etterpå er det bare å nyte den deilige maten sammen. Obs: husk at dette skal være en hyggelig aktivitet. Dette er også en arene det er fort gjort å irritere seg over den andre på, og da blir det brått ikke like romantisk.

3. Gå tur. Er været fint så er det utrolig koselig å gå en tur. Tror også det kan være koselig om været ikke er så fint, men det er viktig med riktig tøy, hvis ikke så får man lyst til å snu før man har begynt. Et tips er å pakke med en liten sekk med noe godt å drikke og spise. Kakao og kvikk lunsj er jo en klassiker! Det blir ekstra hyggelig om man kan finne et koselig sted på veien hvor man kan dele litt snacks.

4. Klatre. Det finnes mange steder som tilbyr klatring, og det er utrolig gøy. Foreløpig har jeg ikke gjort dette med kjæresten, men det står definitivt på lista. Man kan hjelpe hverandre i klatreveggen, bakke hverandre opp og føle mestring sammen. En veldig bra aktivitet. Det som evt. taler imot er prisen. Jeg synes det er litt dyrt, men det er noe man kan gjøre en sjeldent gang. Eller ofte om man har råd til det.

5. Trene sammen. Når jeg er på helsestudio ser jeg sjeldent kjærestepar trener sammen. Om det er fordi man ikke liker at den andre ser deg svett og sliten, eller om det er fordi det ikke passer sånn, vet jeg ikke, men det er absolutt en aktivitet å anbefale. Man kan pushe hverandre til å yte enda mer, og så er det jo ganske digg å se typen/dama i treningstøy også. Hopp i det. Det er kjempegøy!

6. Dansekurs/ danse i stua. Dansing er utrolig gøy, enten om du er god eller ikke. Det er også en perfekt aktivitet sammen med din bedre halvdel da dette virkelig fører dere sammen, og er en ting dere må samarbeide om for å få til. Mange tilbyr dansekurs (f.eks salsa, swingkurs e.l), men du må ikke betale i dyre dommer for å få dansa litt sammen. Det ligger masse bra på youtube. Finn fram til en dans dere vil lære og følg trinn for trinn. Her kan det bli mye moro, og det er faktisk utrolig kult når du begynner å få det til.

7. Dra på bondegård. Nei, det er ikke bare for barn. Det kan være både romantisk og koselig å dra til en gård for å se på noen dyr sammen. Man får tid til å prate sammen, man ler sammen av de herlige skapningene man finner der og noen steder kan man også få til en ridetur. Har de kafé der kan dere jo også ta en kaffe og bare kose dere gløgg i hjel. 

8. Bowling/ biljard. Disse aktivitetene er mange kjent med, og den går liksom ikke av moten. Her kan du virkelig få sett konkurranseinstinktet til den andre. Hvorfor ikke lage en konkurranse med en aldri så liten premie? Da blir det jo ti ganger mer spennende, og du får virkelig se hva som bor i din partner. 

9. Spille spill. Mye kan gjøres innenfor husets fire vegger. Og når det kommer til spill er mulighetene mange. Kortspill, brettspill, kryssord, sudoku, dataspill, tv-spill osv. En av mine favoritter er bilspill på playstation eller lignende. Man kan få utrolig mye moro av å utfordre hverandre litt på spill.

10. Hjemmespa. Det handler ofte om å finne på mest mulig, men hvorfor ikke roe helt ned med en dag med hjemmespa. Tenn noen levende lys, sett på søt musikk og bare kos dere sammen med massasje, fotbad osv. Høres kanskje litt jentene ut, men jeg er sikker på at typen din vil digge en slik kveld.

11. Dra ut for å fiske. Skaff deg en fiskestand (hvis ikke du har) og dra ut til havet for å fiske sammen. Følelsen av å få en fisk på kroken er jo ganske fantastisk. Premie til den som får den største kanskje? Etterpå kan dere jo lage noe godt av fangsten.

12. Rydde sammen. Høres kanskje kjedelig ut? ikke nødvendigvis. Sett på musikk på full guffe og sett i gang. Husarbeid må gjøres, og det er tross alt mye bedre å gjøre det sammen. Og så utrolig deilig det føles når dere er ferdig. Faktisk ikke en dum aktivitet om ikke dere vet hva dere skal gjøre.

13. Dra på idrettsarrangement. Ta dere en tur for å se på det lokale fotballaget spillet, eller på en turnoppvisning for eksempel. Det er veldig gøy å engasjere seg over noe sammen. 

14. Ta bilder sammen. Ta med dere kamerat når dere drar ut for å finne på noe, eller finn en morsom location og ta bilder av hverandre. Knips noen med selvutløseren og dere har noen herlige bilder dere kan se på senere. Kilder til alle bildene finner dere ved å klikke på bildet. Håper dere likte tipsene mine, og at de kan komme til nytte en dag dere ikke vet hva dere skal gjøre.

Hva pleier DERE å gjøre sammen?

Følg meg gjerne på Facebook eller Instagram.  #tips #hverdag #DIY #liste #kjæreste #gjøremål 

DEL gjerne innlegget 🙂


 

LES OGSÅ: MY FAVORITE DENIM JACKET OG   COZY IN COPENHAGEN!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]