MY FAVORITE DENIM JACKET!!!

Hei dere ♥

Jeg har fått meg en ny favoritt olajakke! Fikk den for ca en uke siden og har så og si brukt den hver dag siden. Nå er vi i Danmark og den er perfekt til å ta utapå kjolen eller t- trøya når det begynner å bli kaldt på kvelden. Jeg elsker det kule mønsteret den har øverst på jakka. Det gjør den spesiell og ikke som alle andre olajakker du kan se når du vandrer rundt! 🙂

Forrige uke var vi på hytta og da fikk jeg tatt noen bilder av favoritten. Her sammen med en hvit stram t trøye og et langt svart skjørt. Det synes jeg passet veldig fint og det er nok ikke siste gangen dere ser meg i det! 🙂 

Hvis du vil ta en nærmere titt på jakka, sjekke pris eller se bilder av andre med jakka, kan du klikke HER.

Jakka er sponset av SheIn.com


Flere bilder av jakka vil komme senere!!

Hva synes du om min nye jakke? Hva ville du matchet den med? 

#jakke #denim #shein #mote #fashion #favoritt #skjørt #sponset

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]