BRASSEFRUE – NY OG BEDRE BLOGG!! :)

Hei alle sammen!! ♥

Innlegget inneholder reklame

Velkommen til min splitter nye blogg! Det har skjedd utrolig mye de par årene i livet mitt, og nå er det rett og slett på tide å fornye bloggen også! Jeg har blogget siden 2009 på kristinegangflot.blogg.no, men nå er en ny epoke i gang. For 3 uker siden giftet jeg meg og har etter det endret navnet mitt fra Kristine Gangfløt til Kristine Gangfløt Pereira. Derfor var det nå på tide å endre navnet på bloggen også. Bloggnavnet kristinegangflot er både litt tungvint, vanskelig å huske for nye lesere og så stemmer det jo ikke helt med mitt ekte navn nå heller. Derfor har jeg valgt et nytt og freshere navn. Jeg har jo giftet meg med en Brasse (brasilianer), og derfor synes jeg BRASSEFRUE passet helt perfekt til meg nå! Er du enig? 

Jeg har de siste par ukene jobbet en del med den nye bloggen. Jeg har postet innlegg fra reisene mine og fra bryllupsplanleggingen, slik at man lett kan finne de her også. Bare ta en titt under Kategorier. Etter 6 år med blogging, har de jo blitt veldig mange innlegg. Jeg fant ut at jeg ikke kunne reposte alle. Derfor klarer jeg meg med de jeg har nå, og vil heller fokusere framover. Kanskje jeg reposter et innlegg i ny og ne hvis jeg synes det passer! Ellers gleder jeg meg veldig til å blogge her nå, og håper at leserne mine følger med, og at jeg samtidig får mange flere lesere!!

HUSK Å LAGRE BLOGGEN MIN UNDER BOOKMARKS, OG LEGG MEG TIL PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM FOR Å FØLGE MED!! Jeg ville egentlig ha endret navn på siden min på facebook, men det var visst bare mulig om man hadde mindre enn 200 følgere.Hvis det er noen som vet hvordan, så vær så snill å si ifra!! 🙂 Navnet på Instagram er endret! Moro 🙂

Jeg har jo egentlig ikke postet noe særlig fra bryllupet enda, og gleder meg til å få alt av bilder og videoer på plass, slik at jeg kan sortere og lage flere bryllupsinnlegg. Vi har fått noen bilder av fotografen og jeg må si meg veldig fornøyd! De ble utrolig fine!! 🙂 Et av mine favorittbilder ser dere i headeren. Der er vi på vei ut av kirken, nygifte og lykkelige!! Jeg husker det øyeblikket for Mailson spurte meg om hvor det ble av kysset. Ble litt surr oppe ved alteret der, så kysset kom ikke før på kirketrappa. Haha. Da måtte vi jo le litt! Utrolig gøy at øyeblikket ble fanget på kamera. 

Ellers kan jeg informere om at jeg er hjemme i egen sofa igjen etter et par uker på hytta. Nå blir det avslapping i dag og i morgen, før vi setter kursen mot Danmark på mandag!! 🙂 Jeg skal holde dere oppdatert her på bloggen!! =) 

Kos dere masse i kveld. Her i Fredrikstad blåser vi nesten bort, så det er godt å være litt hjemme nå! ♥


Bildet fra hytta! Jakke HER (adlinks)

Hva synes dere om den nye bloggen og bloggnavnet? 

Siden bloggen er ny, setter jeg ekstra stor pris på om dere deler slik at flere kan se at navnet er endret! 🙂 Tusen takk ♥

#blogg #ny #shein #mote #fashion #brassefrue #bryllup #ferie #planer #reising 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]