HYTTEDAGER OG NY BLOGG!!!

DETTE BLOGGINNLEGGET ER I UTGANGSPUNKTET POSTET PÅ MIN GAMLE BLOGG. SÅ NÅR DERE LESER OM DEN NYE BLOGGEN SÅ ER DET ALTSÅ DENNE!!! 🙂

Heisann folkens!

De late dagene vil ingen ende ta på hytta på Engelsviken! Nå har vi vært her til og fra en uke og kan være her helt fram til søndag!! Det er sol, men det er ikke så varmt som jeg hadde håpet på, så jeg skal ikke skryte på meg å fly rundt i bikini. Pleddet ligger faktisk ikke så langt unna, og jeg sitter med det i skrivende stund. Men tror nok jeg skal bevege meg ned i solveggen etterhvert. Finne meg en plass der det ikke blåser så jeg kan få litt farge på kroppen! Tenkte uansett å dele noen bilder med dere fra den første uka her. Og så kan jeg fortelle dere at jeg jobber med en ny blogg i disse dager, så når jeg får ferdig den skal jeg blogge der istedenfor. Det blir veldig spennende og litt moro med en ny start nå som jeg er gift! 🙂 Håper den er klar om ca en uke! Følg med!! 

Her er bildene fra latmannslivet!! 🙂

Rekekveld!!

Malson og Gorbi spiller Dam, et spill som Mailson kan fra Brasil.

Hyttefolket!

Mailson og Rasmus har egentrening på den nye sportsplassen!

Fisking og moro ved vannet!

Hva driver dere med i sommer?

Ha en fin dag og sommer alle sammen!! ♥ 

#sommer #sol #hytta #engelsviken #nyblogg #blogg #ferie #familie 


 

FØLG MEG GJERNE PÅ FACEBOOK!! DEN NYE BLOGGEN BLIR PRESENTERT DER ETTERHVERT!!! 

FØLG MEG PÅ INSTAGRAM HER!! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]