WEDDING IDEAS!

INNLEGG POSTET 28.03.2015.

Hei alle sammen!! ♥

Her sitter jeg hjemme i sofaen med min mor, min bror og min bedre halvdel en lørdagskveld. I dag har det stort sett gått i fotball hele dagen. Først var vi selv å så på FFk spille treningskamp, og så var det jaggu landskamp på tv i dag og, etterfulgt av enda mer fotball. Tror det var Bulgaria eller no. Uansett.. Tankene mine svever mer og mer et annet sted og før jeg vet ordet av det sitter jeg med macen på fanget og titter på ting til bryllupet! Jeg har funnet en facebookside som jeg rett og slett elsker. Den har så mye god inspirasjon til den type bryllup jeg ser for meg. Som nevnt tidligere så skal vi ha festen ute og jeg blir bare mer og mer oppslukt i den garden wedding stilen!


Kjenner at jeg drømmer meg helt bort her jeg sitter. Og så kjenner jeg at jeg snart må sette i gang, for det er brått en del å forberede! 🙂 Åhh som jeg gleder meg. For å få mange flere idéer kan du klikke deg inn HER. Det er her jeg fant alle bildene! 🙂

Har du noen gang vært i et hagebryllup før? Eller drømmer om det?

#wedding #bryllup #idéer #stemning #hagebryllup #interiør #inspirasjon

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]