KJOLEN SOM SIER JA! Meg med brudekjole!

INNLEGG POSTET 31.03.2015.

Hei alle fininger ♥

Nå er jeg rett og slett så sliten at jeg nesten dupper av her jeg skriver. Dere skjønner.. Det tar på å prøve BRUDEKJOLER! I dag har jeg nemlig vært i Ski hele dagen sammen med Hege og mamma, på andre runde for å prøve brudekjoler. Vi hadde jo en fantastisk dag i Oslo sist, som definitivt ga mersmak, og i dag dro vi altså til Ski og Ski Brudesalong. Her fikk vi topp service av en nydelig dame som putta på meg mange drømmekjoler! Utvalget var stort, og vi fikk ta oss god tid til både å prøve og titte. Kan virkelig anbefale denne salongen til andre som skal på brudekjoleprøving ♥ Terningkast 6 !

Vi tok utrolig mange flotte bilder i dag, men som dere vet vil jeg ikke røpe for mye før selve dagen. Men noe MÅ jeg jo dele! Det var jo så utrolig mye fint 🙂 

Det er egentlig så utrolig mange fler bilder jeg vil dele, men det får vente! Jeg kan legge ut alle kjolebildene etter bryllupet! 🙂 Jeg har begge gangene jeg har vært og prøvd kjoler blitt overraska over hvor utrolig gøy jeg synes det er! Skulle nesten ønske jeg var brudekjole-modell! Hehe ♥ Jeg ser mer og mer for meg dagen vår og gleder meg utrolig mye! Tror den blir helt perfekt! 🙂 Jeg fikk også et tips om en blogg fra ho som ekspederte meg. Bloggen heter Green wedding shoes og du finner den HER. For å se nærmere på kjolen på Ski Brudesalong kan du klikke HER. Dette innlegget er ikke sponset, det er kun mine ærlige og redlige meninger! Må legge til at Hege fikk kjøpt seg forloverkjole i dag også, og det er så fantastisk!!

Hva synes du om bildene som er tatt? Noen fler enn meg der ute som skal stå brud snart?

#brudekjoler #wedding #bryllup #drømmekjole #prøving #mote #ski #brudesalong #koselig #jentetur #gøy #kjoler

Følg meg gjerne på Facebook. Vil du adde meg på instagram eller Snapchat, så er brukernavnet mitt: Knertis ♥♥♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]