DRØMMEDAG MED BRUDEKJOLEPRØVING!!

INNLEGG POSTET 23.03.2015.

Hei 🙂

Jeg har aldri vært en typisk jente-jente som har drømt å bryllup siden jeg var liten, men OH MY GOD.. jeg tror aldri jeg har følt meg flottere enn i kjolene fra salongen Brudekjolen, og kan med hånden på hjertet si at jeg fikk skikkelig prinsesse-feeling av å stå der med den ene fine kjolen etter den andre…♥


Blid som ei sol…

Dagen startet med at jeg ble hentet 9.15 på morran. I dag var det min og Hege sin dag!! 🙂 Vi bestemte oss for å ta toget sånn at vi kunne ha muligheten til å ta noe godt å drikke underveis i programmet vårt. Med i bilen som hentet meg var også vakre lille Thea (dattera til Hege), som hadde lagd en supersøt tegning av meg og Mailson. Meg iført en aldeles lekker brudekjole og Mailson med en usedvanlig stilig hårfrisyre. *totalsmelt*


Er den ikke nydelig?! 🙂

Vi ble sluppet av på togstasjonen og nå kunne dagen vår begynne. Vi var så gira at selv den tørre baggisen fra Narvesen gikk ned på høykant. Det var litt kaldt, men sola skinte og vi skinte med den der vi vandra nedover Karl Johan. Takket være gps på mobil fant vi fort fram til den første salongen vi hadde avtale med. Vi surra rundt i noen butikker før vi var tilbake for prøving ca klokka 12. Jeg fikk en kjempehyggelig ung dame til å hjelpe meg gjennom hele timen. Hege ble plassert i en fin liten sofa med kaffe og twist lett tilgjengelig. Helt perfekt. Vi snakket litt om hva jeg så for meg og så var vi i gang. Den første kjolen jeg fikk på meg forelsket både jeg og Hege oss i med en gang! Rart med det, at det var den vi likte best begge to. Den første brudekjolen jeg noensinne har hatt på meg! Etter det fikk jeg prøve en del andre kjoler også, og som jeg kosa meg. Jeg kunne blitt der i flere timer. Salongen var stor og etter at jeg hadde fått på meg kjolen kunne jeg gå ut til der Hege satt hvor det også var et stort speil. Da fikk jeg se kjolen på avstand og det var veldig greit. De var utrolig flinke og hyggelige på Brudekjolen, så dette stedet kan jeg absolutt anbefale om du skal prøve brudekjole. Det er dyrt der, men du får topp behandling og så får du en god pekepinn på hva du kler. Hun som hjalp meg het Karoline Aarvik og var superflink og hyggelig! Bilder fikk vi også lov til å ta masse av, og det er utrolig greit å se på i ettertid. Terningkast 6 til denne salongen.


To spente frøkner rett før vi gikk inn i salongen! 


Helt hvordan jeg ser ut i brudekjole vil jeg ikke røpe, men her er en liten teaser! 🙂


Vakre forloveren min, som gjorde dagen helt perfekt! 

Nå var det tid for litt lunsj. Etter å ha blitt stoppet i døra mange steder fordi det var for fullt, endte vi opp på Hard rock café. Der ble det club sandwish på begge to. Er du en av de som spiser mye mat, så bør du gå hit, for herregud så mye mat vi fikk! Hege fikk nesten hakaslepp når tallerken hennes ble satt på bordet. Men vi koste oss masse og tok like godt en strawberry mojito til dessert! Det tok ganske lang tid før vi fikk den, så endte nesten med å måtte ta den på styrten før vi farta videre! Men det var selvfølgelig ikke noe problem. Avsted fór vi for mer kjoleprøving. Den neste salongen skulle vise seg å bli en total kontrast fra den første vi var hos. Da vi lukket opp døra føltes det som om vi kom inn i et prøverom. Det var plass til èn kunde og da var det fullt. I tillegg var kjolene skrukkete og kan ikke akkurat si at jeg fikk den samme prinsesse-feelingen der. Men jeg fikk da prøvd noen og dama som driver det var hyggelig. Vi fikk ikke ta bilder da, og prisene var ganske høye til tross for litt «billigpreg», så her ble vi rett og slett litt skuffa. Salongen/prøverommet het jyang, og er nok mer en nettbutikk enn en salong. Men vi fnisa greit av det etterpå da. 🙂


Kosa oss på Hard Rock Café! Hege prøver å late som ho ikke ser hvor mye mat ho har fått..:)

Nå trengte vi et glass vin og da ble det en tur på Aker brygge! Det var deilig å senke skuldrene litt og snakke ut om all kjoleprøvingen. Vi fikk fort avklart at dette ga mersmak og det blir nok en tur til et annet sted for å prøve mer. Må jo også finne forloverkjole og antrekk til modern, så da slår vi nok noen fluer i samme smekk neste gang.

Litt tid til å nyte sola og titte i noen butikker før turen bar hjem til Fredrikstad igjen. Der ble vi hentet på toget presist av gutta, så bar det hjem for pizza og noen drinker. Fikk faktisk tatt oss en tur ut og vrikka litt på rockefoten og. Alt i alt har dette vært en drømmedag fra ende til annen. Helt perfekt! 🙂 Nå gleder jeg meg bare til nestegang vi skal ha jentedag med kjoleprøving osv. 


Aker Brygge


En skvett med vin :p


Meg og Go´jenta mi! Tusen takk for en helt perfekt dag ♥

Har du hatt en slik drømmedag før?

#bryllup #drømmedag #brudekjole #brudekjolen #jentedag #prinsesse #happy #perfekt #vin #hardrock #akerbrygge #oslo #karljohan #shopping #fornøyd

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]