VINNER AV GIVEAWAY OG HYTTEKOS!!

Hei dere ♥

I disse dager koser vi oss på hytta på Engelsviken. Vi har ikke vært helt heldig med været enda, men det er uansett deilig å være ute i det fri og bare slappe av. Den nye sportsplassen vi lagde før bryllupet blir flittig brukt av de aktive gutta! Denne tiden av året er så deilig når man bare kan være her og glemme alt om plikter og gjøremål i heimen. Vi har ikke internett her, så jeg bruker kun mobilnett, derfor blir det ikke så mye tid til blogging eller andre ting, men det er jo greit med et avbrekk fra det også!!

Jeg tenkte jeg skulle få ordna med litt bilder og videoer fra bryllupet mens jeg er her, og kanskje få lest litt også! 🙂 

Uansett så har jeg TRUKKET VINNER AV MIN GIVEAWAY I SAMARBEID MED CASEAPP! Er dere spent nå? Jeg har trukket vinneren gjennom ramdom.org, så det er helt tilfeldig hvem som har blitt trukket ut.

Og den heldige vinneren er:

Marte Kittang! Gratulerer så mye!!! Du vil få en mail med koden du kan benytte når du bestiller din vare fra Caseapp.no 🙂

VANT DU IKKE, MEN GJERNE VIL HA ET DEKSEL ELLER SKIN FRA CASEAPP?

Nå får du 20% avslag på din handel hos Caseapp.no. Alt du trenger å gjøre er å bruke koden: KRISTINE20 når du bestiller! Jeg gleder meg så mye til å få mitt!!

HYTTEKOS PÅ ENGELSVIKEN!

Som jeg skrev, er på på hytta i disse dager, og da må jeg selvfølgelig dele noen bilder med dere! =)

Ønsker du deg noe fra Caseapp?

Ha en fin dag alle sammen 🙂 Vi snakkes plutselig igjen!

#vinner #caseapp #giveaway #hytta #kos #engelsviken #fredrikstad #ferie #sommer 

Følg meg gjerne på FACEBOOK ELLER INSTAGRAM!


 

 SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]