SJEKK UT DE NYE SKOE JEG VANT!! :)

Hei igjen dere ♥

I dag lovte jeg et innlegg med fler bilder og mindre svada, så det skal jeg jaggu prøve å holde!! Det er jo stadig vekk det er konkurranser på facebook, og veldig ofte prøver jeg å være med. Jeg liker, deler linker og kommenterer flittig i håp om å bli den heldige. Men når det er mange tusen som deltar så er ikke akkurat oddsen høy for å vinne. Likevel har jeg tydeligvis en lykkeånd over meg om dagen, for to dager før jeg giftet meg fikk jeg en melding i innboksen min om at jeg var den heldige vinner av et par Nike Free Run hos GMAX i Fredrikstad. Midt oppi alt stresset og forberedelsene til bryllupet fikk jeg denne herlige meldingen!! Jeg ønsket meg skikkelig sånne sko, men hadde virkelig ikke trodd at jeg skulle vinne!! Men så heldig var jeg altså!! Så på tirsdag denne uka var jeg på GMAX for å hente mine nye deilige joggesko! Jeg valgte noen svarte med knall rosa lisser! Er ekstremt fornøyd !! Disse har jo en verdi på 1099kr, så en skikkelig bra gave var dette!! Kunne også se at over 7000 har vært med i konkurransen, og da føles det ganske stort å vinne!! ♥

I dag var en perfekt dag for å prøve skoa «in action». Treningstøyet kom på, så skoa og så bar det ut i Fredrikstadmarka! Jeg kjente at jeg nærmest fløt bortover veien her. Delvis fordi skoa er så sinnsykt myke og deilig, og delvis fordi jeg var så ekstremt fornøyd med skoa, sola og tilværelsen. Det er noe som føles ekstremt godt med å vinne noe. Det å få noe, uten å betale for det!! I love it!! 

Disse kommer jeg til å bruke mye.. Sjekk ut mine nye favorittsko her:

Fikk med meg mannen og så ble det en god lang tur i skogen i dag. Sinnsykt deilig i dette været! 🙂 Ellers har ettermiddagen blitt brukt til å slappe av og se på kamp (FFK) hos brodern! Var en utrolig deilig seier i dag over Bryne!! Virker som trenden har snudd litt nå! 😀

Hva synes dere om mine nye sko fra GMAX?

#gmax #fredrikstad #vant #konkurranse #facebook #heldig #joggesko #sko #fornøyd #glad #sommer #sol #tur #nike #nikefreerun #sport


 

VIL DU OGSÅ VINNE NOE??? BLI MED PÅ MIN GIVEAWAY HER! VINNER TREKKES I MORGEN KVELD!!

Følg meg gjerne på FACEBOOK og INSTAGRAM 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]