UTDRIKNINGSLAG!!

INNLEGG POSTET 11.06.2015.

Hei alle sammen ♥

På lørdag skjedde det noe som satte alle mine planer på is. Nemlig mitt eget utdrikningslag. Jeg våknet kl. 7.30 på morran ved at en gjeng herlige jenter sto inne på rommet vårt med lydhord og hyla. Jadda, da var det i gang. Jeg skal fortelle alt om utdrikningslaget i et eget innlegg, men ville likevel dele et par bilder med dere nå og beklage at jeg har vært helt fraværende den siste uka. Festen jentene lagde for meg var helt fantastisk og alt jeg kunne drømme om. Likevel blir man usedvanlig sliten og derfor har jeg gått rundt som en zombie hele denne uka. Det er ikke lett å hente seg inn når man jobber på dagtid og planlegger bryllup på kveldstid. Her kommer et par bilder og nederst i innlegget finner dere en oversikt over innlegg som ligger på vent og som forhåpentligvis kommer på bloggen snart 🙂


Ikke noe å utsette på antrekket for dagen :p


Herlig gjeng!!

Så jeg ikke fin ut? hehehe

Innlegg som kommer på bloggen: (i produksjon)

  • Oppsummering av «Operasjon Brudekropp» og mitt C9 program
  • Sheinside wishlist
  • Sminkeinnlegg med sminke fra BareFaced Beauty (mineralsminke)
  • Hjelp! Bare to uker igjen til bryllupet
  • Utdrikningslaget mitt med fler bilder og beskrivelse av hva vi gjorde
  • Nytt klesplagg fra Romwe
  • Sminkeinnlegg med nyinnkjøpt sminke fra Babor.
  • Rød hot kjole fra Vikkis.no

 

I tillegg blir det nok enda fler bryllupsinnlegg framover. Stay tuned!! Jeg lager lister for harde livet for å klare å komme igjennom alt jeg skal rekke fram til 27. juni! Tiden Flyyyyr!

Ha en fin dag folkens og del gjerne innleggene mine 🙂


LES OGSÅ : HJELP! UNDER EN MÅNED IGJEN!  OG   LADY IN RED! HELT NYDELIG KJOLE!

Følg meg gjerne på Facebook ↓

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]