OPERASJON BRUDEKROPP! DAG 7 PÅ C9!

INNLEGG POSTET 02.06.2015.

Heisann ♥

Da har jeg kommet meg til dag 7 på mitt lille prosjekt! Har dessverre ikke fått oppdatert før, for her har det gått i ett om dagen med jobbing og bryllupsforberedelser. Heldigvis får jeg nå masse energi av C9 kuren, så jeg føler meg klar for enhver oppgave. Har to dager på rad nå irritert meg over at butikken har stengt kl. 20, fordi jeg vil ordne mer! Men uansett, så tenkte jeg å komme med en aldri så liten oppdatering på hvordan det går med meg og min ferd på veien inn i brudekjolen, eller på veien til en sunnere livsstil og en sunnere kropp! 🙂

Dag 6 (i går) var ny måle og veiedag. Jeg hadde ikke gått ned noe mer på vekta, men hadde gått ned ytteligere 2 cm, så sier meg fornøyd med det! Men det viktigste nå er faktisk ikke vekta. Jeg har merka så stor forandring på andre ting de siste dagene. Fra dag 4 merket jeg at jeg gradvis fikk mer og mer energi og nå føler jeg meg helt topp. Jeg har en tendens til å ikke få så mye søvn jeg trenger, og har tidligere følt at jeg har gått rundt som en zombie. Nå har jeg energi til å gjøre masse også etter jobb, noe som passer helt perfekt nå som jeg har en del å gjøre.

Tidligere skrev jeg at den Aloe Vera Gel smakte veldig vondt, men tro det eller ei.. I går og i dag har denne smaken vært mye bedre. Ikke god, men det har ikke vært på langt nær så vond som tidligere. Hvorfor har jeg ikke peiling på, men det er absolutt positivt. Kanskje jeg har blitt vant til den, eller så har jeg også hørt at jo mer du trenger det som er innholdet i den, desto dårligere smaker den. Uansett.. Jeg er veldig glad for den erfaringen.

Nå har jeg bare to dager igjen og jeg gleder meg selvfølgelig til å se sluttresultatet, selv om jeg allerede er ganske fornøyd. Bortsett fra de to første dagene, så har ikke kostholdet vært noe problem i det hele tatt. Shaken smaker godt og det gjør også den ene middagsretten jeg spiser om dagen. Jeg har overhode ikke hatt søtbehov, noe som er utrolig rart for meg å være. Kjenner at jeg har lyst til å fortsette på en sunn livsstil, og boksen jeg fikk inneholder nok produkter til at jeg også etter kuren kan benytte meg av produktene i en liten tid framover.

I dag var jeg rundt for å shoppe litt og måtte kjøpe en middag på Butterfly. Blant kaker og deilige påsmurte baguetter valgte jeg en egg- og rekesalat uten dressing og med et lite grovt rundstykke ved siden av. Utrolig godt var det faktisk, og så frisk og fin jeg følte meg! McDonalds lå rett ved, men tanken om å gå inn der streifet ikke hode mitt engang. Deilig følelse 🙂

I morgen skal jeg på førskoledager og møte de nye elevene mine og etter det blir det ut på hytta og jobbe litt igjen! Dagene går så fort nå, så her er det bare å henge i 🙂
Ha en god natt og fin dag i morgen alle sammen ♥

Har du prøvd C9-kuren eller kunne tenke deg det?

Er det flere som har lyst til å gjøre kroppen klar enten for å komme inn i brudekjolen eller rett og slett for å ta fatt på den berømte bikinikroppen, så er det bare å si ifra. Jeg selger ikke produktene selv, men hjelper dere å komme i kontakt med forhandler om dere enten vil vite mer eller vil bestille. Dere kan klikke dere inn på DENNE FACEBOOKSIDEN hvis dere vil se mer, eller se på hjemmesiden HER.

LES OGSÅ: OPERASJON BRUDEKROPP 2015! , OPERASJON BRUDEKROPP, DAG 3 PÅ C9 OG  LADY IN RED! Helt nydelig kjole ♥

#bryllup #brudekropp #kosthold #trening #c9 #foreverliving #rens #sunn

Følg meg også gjerne på Facebook ↓ eller på Instagram (Knertis)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]