OPERASJON BRUDEKROPP, OPPSUMMERING AV C9!!

INNLEGG POSTET 15.06.2015.

Hei dere ♥

Nå er det faktisk over en uke siden jeg ble ferdig med C9 programmet og nå tenkte jeg å gi dere den endelige oppsummeringen av hvordan det gikk for min del! Som dere vet så var jo de to første dagene ganske tøffe for min del. Etter hva jeg har lest fra andre, så opplevde jeg de tøffere enn andre de fleste andre. Kroppen min trengte tydeligvis en skikkelig rens, og det fikk den. Jeg ble jo faktisk dårlig og endte opp med å kaste opp. Fra dag 3 gikk ting mye bedre, og fra dag 4 begynte jeg å merke at jeg hadde mye mer energi. En skikkelig lykkefølelse å føle at kroppen hadde det mye bedre samtidig som jeg hadde mer energi enn jeg var vant til. Programmet gikk som en lek resten av tiden og jeg synes faktisk ikke det var noe ille i det heletatt. Det ble helt naturlig og jeg mistet helt søtsuget som jeg vanligvis har. Det er visst de Forever Lean tablettene som gjør at man ikke får lyst på godis. Lykke!! 

Bakgrunnen for å velge C9

Jeg bestemte meg tidlig i år for å endre livsstil (igjen) og klare å gå ned til den vekten jeg trives best med. Jeg har ikke hatt noe mål om å bli syltynn, men vil føle meg frisk, opplagt og komfortabel i kroppen min. Jeg er jo en person som er veldig glad i å kose seg, så har alltid hatt et problem med å holde meg unna søtsaker. Jeg gikk litt på 5:2 dietten for å klare å komme i gang. Det har alltid vært vanskelig for meg å kutte helt ut ting. Da er det faktisk større sannsynlighet for at jeg går på en skikkelig smell, enn at jeg klarer å gjennomføre det jeg vil. Derfor valgte jeg 5:2 og gikk ned noen kilo med den dietten. Jeg lærte også mer om mat, fordi jeg måtte finne mat som metter, samtidig som det er kalorifattig. Denne dietten kan jeg fort gå tilbake til fordi jeg ikke måtte kutte helt ut noe jeg er glad i, men bare strukturere meg mer. Jeg har likevel følt at jeg ikke har helt hatt den energien jeg har trengt denne våren. Jeg snakket med Gina som er forhandler for Forever Living og spurte om ho enten hadde noe som gir mer energi eller noe som kan hjelpe meg på veien til en livsstilsending. Da kom hun raskt opp med C9 fordi den kunne hjelpe meg med begge deler. Et 9 dagers program hørtes jo egentlig helt fantastisk ut. Det fristet så veldig å få en kickstart på livsstilsendringen at her slo jeg til. Gjennom C9 fikk jeg renset opp i kroppen. Jeg har kvittet meg med avfallsstoffer og fått en ny start!

Hvordan foregår C9 programmet?

Du starter med to dager der du nesten ikke spiser. Her drikker du aloe vera, tar måltidserstatter og kosttilskudd og i tillegg har du en «friliste» med frukt og grønnsaker, der du egentlig kan spise ubegrensa, men det anbefales å spise med måte. Disse to dagene er tøffe, men det er bare to dager så man kommer seg igjennom det. Etter dette begynner ting å bli gøy. Fra dag 3 til dag 9 skal du begynne å spise mer. En måltidserstatter til om dagen + en middag til ca 600 kalorier. I heftet som følger med, får man tips til hvilke middagsmåltider man kan lage som inneholder ca 600 kalorier. Jeg spiste egentlig helt vanlig middag, men tok litt mindre enn jeg ville gjort tidligere. I tillegg spiste jeg en del frukt. Dette gikk utrolig bra, og det var nesten litt rart når de 9 dagene var over.

Eksempler på mat jeg spiste:

Resultatet etter C9 programmet! Ble det brudekropp?

Resultater er viktig for å holde motivasjonen oppe, og slik det var lagt opp til på C9 likte jeg veldig godt. Jeg startet dag 1 med å veie meg og måle kroppen min. Dette skrev jeg ned i boka. Deretter skulle jeg gjøre det samme på dag 3, 6 og 9 også. 

Her er mitt resultat etter 9 dager på C9:

Vekt: gikk ned 2,1 kg

Mål: gikk ned 15,5 cm fordelt på midje, bryst, en arm, et lår, hofte og en legg. 

Jeg ble veldig fornøyd med resultatet til tross for at jeg har sett at mange har gått ned mye mer enn meg. Jeg hadde jo gått ned litt før jeg startet på dette programmet, så vet var kanskje ikke så rart at jeg ikke gikk ned mer. Men i tillegg til dette føler jeg at jeg fikk mye mer energi og kroppen føltes mer sunn og frisk og det er tross alt det viktigste. Jeg har fortsatt flere ting igjen fra C9 boksen, som jeg bruker enda. 

Brudekropp kan jeg vel si at jeg har/har fått. Jeg har klart å gå ned litt, noe som jeg ønsket og det er jeg veldig fornøyd med. Nå er det bare å fortsette den sunne linje fram mot bryllupet og også i tiden etter bryllupet. Målet er ikke å være en syltynn brud, men tenk så deilig å føle seg sunn og frisk i kroppen når man går opp kirkegulvet!! Det gleder jeg meg til! ♥


Innholdet i C9-pakka!

Anbefaler jeg C9 for andre?

Først at alt vil jeg bare si at jeg er ikke en Forever Living forhandler og tjener ingenting på å skrive det jeg gjør, eller om noen av dere måtte velge å kjøpe produktene. Jeg synes det er viktig å gi en ærlig mening, fordi jeg hadde blitt veldig skuffa selv om noen hadde lurt meg til å prøve noe som ikke er bra.

Når det er sagt så vil jeg absolutt anbefale C9 for andre. Jeg angrer ikke på at jeg gjorde det, og det er ikke umulig at jeg tar programmet igjen senere en gang hvis jeg føler at kroppen trenger en rens. Jeg ser mange fordeler med å gå igjennom dette programmet. Bedre livsstil, sunnere kropp, mer energi, bedre selvfølelse og litt nedgang i vekt og cm er noen av tingene jeg satt veldig pris på med C9. Det er likevel viktig at de som vil prøve C9 er klar over at det ikke er en slankekur i seg selv, men et steg på veien til en bedre livsstil. Det er også viktig at du dedikerer disse 9 dagene til programmet og følger det slik man skal. Hvis ikke er det litt bortkasta.


Fornøyd etter endt C9 program 🙂

Vil du vite mer eller kunne du tenke deg å prøve C9?

Er det flere som har lyst til å gjøre kroppen klar enten for å komme inn i brudekjolen eller rett og slett for å ta fatt på den berømte bikinikroppen, så er det bare å si ifra. Jeg selger ikke produktene selv, men hjelper dere å komme i kontakt med forhandler om dere enten vil vite mer eller vil bestille. Dere kan klikke dere inn på DENNE FACEBOOKSIDEN hvis dere vil se mer, eller se på hjemmesiden HER. Gina, som er forhandleren jeg har handlet hos har også Instagram. Legg henne til med brukernavn: ginajeannie. Ho er veldig hyggelig og kan svare på alt av spørsmål rundt dette!

#bryllup #brudekropp #kosthold #trening #livsstil #c9 #rens #sunn #healthy #helse


LES OGSÅ :OPERASJON BRUDEKROPP INNLEGG 1 (HER), 2 (HER) OG 3 (HER)   ELLER   JA TAKK, TIL DISSE KJOLENE!

Følg meg gjerne på Facebook ↓

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]