THE WEDDING PLANNERS!

INNLEGG POSTET 01.02.2015.

Fredag var det duket for en skikkelig jentekveld! Hege, min forlover kom på døra med sakene klare for en skikkelig helaften og planlegging av bryllup! To album med bilder fra eget bryllup og rosévin. Mer skulle det ikke til for å komme i skikkelig bryllupstemning! 🙂

Vi koste oss masse og fikk planlagt både det ene og det andre, selv om det selvfølgelig må flere sånne kvelder til. Er rart med det.. her går skravla stup i ett for begge parter og når Hege går ut av døra sånn litt over ett føler vi fortsatt at det er så mye vi ikke har fått snakka om. Er det flere der ute som har det litt sånn mon tro? Vel det resulterer jo bare i flere jentekvelder, noe som i og for seg er ganske greit! 

I løpet av kvelden fikk vi booka to timer til prøving av brudekjole, så i slutten av mars setter vi kursen mot hovedstaden og stort og smått skal prøves på denne kropp! Gleder meg helt utrolig til å se hvordan jeg ser ut i forskjellige typer kjoler og om dem jeg har sett meg ut faktisk kler meg. Er jo krise om de eneste jeg kler er de jeg ikke liker. Men la oss være positive! Nå er det bare å legge seg i hardtrening for å føle seg best mulig til kjoleprøvedagen!! =) Utrolig mye spennende som skjer framover!! =)

#bryllup #wedding #planlegging #vin #jentekveld #bilder #album #brudekjole #jentetur #kos

Brukte (eller kommer du til å bruke) mye tid på å planlegge bryllupet?


Har forresten kommet over et par fantastiske sider på facebook der folk spør om og deler ting angående bryllupet. Utrolig kjekt. De heter bryllupssnakk og bryllupsgruppa! 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]