BRYLLUP I VENTE!!

INNLEGG POSTET 25.01.2015.

Hei mine gode venner og blogglesere!

Nå er det faktisk bare litt over fem måneder til vårt bryllup ♥ Det er både fantastisk og litt skremmende at det går såpass fort 🙂 Vi kommer nok til å ha en bryllupsfeiring litt utenom det vanlige. Min store drøm (og plan) er å ha bryllupet på hytta. Altså selve festen! Den ligger rett ved vannet og tomta er stor, så tror det kan bli skikkelig koselig! Det som er litt skummelt med det er at vi er totalt avhengig av fint vær. Blir ikke spesielt koselig om regnet styrter ned og vi blåser avgårde. Likevel lar jeg håpet ligge og ser for meg det perfekte hagebryllupet i mitt hode. Har lett litt rundt for inspirasjon og funnet fram en del fine bilder som virkelig setter meg i bryllupstemning! ♥

Planen er å ha et enkelt, men koselig bryllup der vi kan samles voksne og barn og feire denne fantastiske dagen! Vi har ikke mye penger å rutte med, så det blir spennende å se hvor mye vi kan få ut av lite. Kanskje vi kan være til inspirasjon for andre som drøyer med bryllupet fordi de ikke har 100 000kr på konto. Vi mener det viktigste er å feire kjærligheten, og ikke å bruke mest mulig penger på fint servise, vakre blomsteroppsetninger osv. Får du ikke lyst til å gå i bryllup når du ser disse bildene? Skulle det være noen der ute som har hatt et enkelt, koselig og ikke dyrt bryllup så kom gjerne med tips 😉

Hvordan ser ditt drømmebryllup ut? Er det stort og flott, eller er det enkelt og koselig?

#bryllup #wedding #sommer #2015 #hytta #fredrikstad #engelsviken #hagebryllup #inspirasjon #interiør #idéer 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]