BRYLLUP LOCATION! Yay or Nay?

INNLEGG POSTET 12.02.2015.

Hei alle fine folk! 🙂

i dag dro jeg en tur på hytta med noen i familien etter jobb. Tenkte å få litt idéer på hvordan vi kan få til ting til bryllupet siden vi vil ha det på hytta, og så håpet vi å få med oss en magisk solnedgang siden den har vært så fin i det siste! Den ble ikke like magisk som vi hadde håpet på, men veldig koselig å ta en tur ut igjen.. Er jo aldri der utenom på sommern, så det var litt rart, og alt virket mer åpent siden det ikke akkurat er veldig grønt ute nå! Hytta ligger forresten på Engelsviken i Fredrikstad, så det tar bare 20 minutter å kjøre dit fra der vi bor! Det er helt innafor!

Er det ikke rart å tenke på at denne plassen skal forvandles til et slags hagebryllup? Ser du det for deg?

Det er fortsatt ganske ulent der, og vet ikke helt hvordan det blir å plassere mange bord utover, men det skal vi finne ut! 🙂 Tror at det kan bli skikkelig fint og koselig iallefall! =)

Her er noen flere bilder fra den fine tomta… Tenker at folk kan bevege seg litt rundt, så det blir mye å pynte opp! Herregud, tenk så romantisk hytta og tomta kommer til å bli i slutten av juni! Gleder meg!

Måtte benytte anledningen til å ta noen bilder av meg selv også! De som er av meg har Jonas (lillebror) tatt, resten tok jeg! =)

Tror du dette kan være et fint sted for et sommerbryllup?

#bryllup #wedding #hytta #hagebryllup #sommer #engelskviken #fredrikstad #havet #solnedgang #familie #tomt 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]