HJELP!! BARE EN UKE IGJEN!!

INNLEGG POSTET 20.06.2015.

Hei dere ♥

Om en uke er jeg gift!! Tenk på det.. Det er faktisk bare en uke igjen til den store dagen. Jeg kan nesten ikke tro det. Det har jo føltes så lenge til i så lang periode, og nå er det bare en eneste uke igjen! Tipper at om akkurat en uke så er stemningen rimelig høy på hytta. Jeg har jo jevnlig oppdatert dere på hvor langt jeg har kommet i planleggingen, og i dag er intet unntak. Burde vært ferdig med alt tenker du kanskje? Vel, det tenker faktisk jeg og. Men sånn er det nok ikke.. Vi skal jo ha det ute og da er det noen ting man ikke kan gjøre før den tid, men kan vel si at det begynner å hjelpe. Jeg startet sommerferie i går også, så nå er det full fokus på bryllupet som er den 27. juni.. Endelig kan vi se langtidsvarselet for dagen også, og for hver dag så blir det jo mer og mer sikkert. Foreløpig ser det ut til at det skal bli sol og helt grei temperatur. Håper det holder inn!! Vi var på hytta i dag og da ble jeg faktisk solbrent. Skulle jo ha jobbet litt med tan tidligere, men bedre sent enn aldri..


Fra brudekjoleprøving i Oslo! Stor stas å prøve slør..;)

Vel, nå kommer den oppdatert lista over hva som er gjort og ikke gjort!!

Dette er gjort:

♥ Kirken. Kirken er selvfølgelig booket 😉

♥ Lokalet. Location er bestemt og det blir på hytta vår. Nå er det bare å håpe at været er med oss, for vi skal være ute.

♥ Brudekaka. Den er i boks! Ei som heter Alice skal lage den og ho har fått mer eller mindre frie tøyler! Gleder meg veldig til å se og smake!

♥ Invitasjonene. De ble sendt ut for en stund siden. Nå har vi fått svar fra alle og det ser ut til at det blir 65 gjester!

♥ Brudepiker/brudesvenn. Vi skal ha to jenter og to gutter. Dette er avtalt og i orden!

♥ Fotograf. Jeg har snakket med en god venn som er fotograf og som skal ta seg av denne jobben 🙂 Veldig takknemlig!

 ♥ Kjolen. Kjolen kommer til Moss på mandag, så da er det bare å krysse fingrene for at den passer!!

♥ Dress til mannen. Den har vært i boks en stund. Nå håper jeg bare at vesten som er bestilt kommer i tide. Hvis ikke får han klare seg uten.

♥ Klær til brudepiker/brudesvenner. Dress til gutta er i boks. Kjolene har også kommet fra ebay og de er fantastisk fine!!!

♥ Avtale med frisør. Frisør og sminkør er fikset!! 🙂

♥ Lydanlegg. Vi får lånt av faren til Rebekka!! Veldig førnøyd med det 🙂

♥ Griller. Vi skal ha churrasco.. Det vil si skikkelig grillings med masse deilig tilbehør. Griller er fiksa. To gamle og en ny!!

♥ Kaker og tilbehør. Her får vi heldigvis mye hjelp. Det er jo ikke lagd enda, men har oversikt over hva som blir lagd!! 

♥ Sko til kjole og dress. Mailson kjøpte for en stund siden. Mine er straks i posten! Håper de passer!!

♥ Ringer. Ringer er bestilt og skal hentes hos gullsmed på tirsdag.

♥ Ordne istand location. Herregud så fint det har blitt med nylagt gress på hytta. Er så utrolig fornøyd med den jobben som har blitt lagt ned og det har blitt helt perfekt! Nå vannes gresset hver dag for at det skal være tipp topp om en uke.

♥ Ordne pynteting til festen. Jeg skal gå over en ekstra gang i morra, men her skal det være i orden. Mye er kjøpt og noe skal lånes, så det gjelder bare å få samlet alt sammen nå!

♥ Transport. Bilen til meg og brodern blir brukt for brudeparet, forlovere, fotograf, brudepiker og brudesvenner.

♥ Ansvarsfordeling. Fordele litt ansvar på selve dagen kan være greit, så ikke noen få må gjøre alt. Dette er gjort, men jeg må bare spørre de jeg har tenkt!

♥ Overnatting. Tror vi har mer eller mindre oversikt nå. Er det flere som vil overnatte så spør oss om plass 😉

 

Dette gjenstår:

♥ Skrive kirkeprogram. Salmer er valgt og programmet er satt, men jeg har ikke skrevet selve programmet enda! 

♥ Handling av mat og drikke. Her er vi nesten ferdig. Brodern har vært i Tyskland. Det gjenstår en sverigetur for å kjøpe litt vi mangler til maten.

♥ Tilbehør til kjolen. Jeg mangler armbånd og ørepynt.

♥ Bord, stoler, duker, servise, bestikk, servietter osv. Servise og servietter er i orden. Bord og stoler må fraktes ut på hytta. Duker manlger jeg, så det må jeg få kjøpt

♥ Brudebuketten. Denne er ikke ordna, men jeg skal ha en ganske enkel en som ikke koster en formue. 

♥ Blomster til festen. Her håper vi på å gjøre det billig, enkelt og vakkert. Villblomster er nøkkelordet. Dette må plukkes på fredag.

♥ Pynte opp og ordne i stand på hytta. Dette blir jo rett føre, men det må jo gjøres det og 🙂 Gleder meg til dette arbeidet nå til uka 🙂

♥ Prøverigge med bord, bordpynt, lydanlegg og lys på hytta. Dette skulle vært gjort, men pga. at gresset ikke har vært lagt så har det blitt utsatt. Vi prøverigger litt utover uka som kommer.

Jah… Tror det var det meste! Det er alltid mye å gjøre på slutten og det er jeg forberedt på. Samtidig så føler jeg at det beste arbeidet er igjen. Jeg elsker jo å ordne og pynte og det gjøre venninnene mine også, så det blir jo skikkelig kosejobb!! Jeg gleder meg utrolig masse til bryllupet, men er selvfølgelig veldig spent også. Jeg er veldig glad for at vi har valgt en litt uformell stil. Kjenner at det er helt midt i blinken for oss! 


Mange fine brudekjoler på Agape…Ingen av disse ble mine!

Her prøver jeg sløret mitt!!

Har du, eller holder du på å planlegge et bryllup? Var du helt ferdig da det gjensto en uke?

#bryllup #wedding #enuke #ventetid #lister #hjelp #gifteseg #sko #mote #somethingblue #gjort #gjenstår #brudekjole #sommerbryllup #brud


 LES OGSÅ: NATURLIG, SMINKET ELLER SMINKET NATURLIG?   OG   DISSE KLÆRNE VIL JEG HA

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]