NÅ ER VI GIFT!!

INNLEGG POSTET 01.07.2015.

Hei alle sammen!

Nå har jeg ikke blogget på lenge. Ser at forrige innlegg var en uke før bryllupet og så mye som har skjedd siden da. Det ble en veldig hektisk siste uke for å få alt på plass til bryllupet så har rett og slett ikke hatt tid til å blogge. Men nå er vi altså gift!! Vi fikk sol som vi hadde håpet på og dagen ble helt perfekt!! Vi kunne virkelig ikke fått en bedre dag og vi svever fortsatt rundt på skyer! Jeg skal skrive mer om bryllupet senere med detaljer om alt mulig rart, men vil gjerne få dele noen bilder med dere først, så kommer flere bilder og videoer etterhvert!!

Vi har ikke fått bilder fra fotografen enda, så dette er noen bilder jeg har fått tilsendt. Men de ble jo fine de også synes jeg 🙂

Den beste dagen i mitt liv 🙂 Gleder meg til å vise dere mer!! 

Hva synes dere? 

Følg meg også gjerne på Facebook og Instagram


 

LES OGSÅ: NATURLIG, SMINKET ELLER SMINKET NATURLIG  OG   DISSE KLÆRNE VIL JEG HA!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]