HJELP!! BARE TO MÅNEDER IGJEN!

INNLEGG POSTET 27.04.2015.

Hei folkens ♥

I dag er egentlig en ganske spesiell dag av flere grunner. Det vil si at datoen er litt spesiell. I dag er det nøyaktig 10 måneder siden jeg og Mailson ble kjærester, og nøyaktig to måneder til vi gifter oss!! Vi gifter oss faktisk nøyaktig et år etter vi ble sammen. 

Når det kommer til bryllupsplanlegging så burde jeg strengt talt vært mer eller mindre ferdig med alt sammen nå. Det er det som stort sett er vanlig når jeg leser på diverse forum og lignende angående å planlegge et bryllup. Vel.. Nå skal jeg være så ærlig å si at realiteten er en helt annen her hos meg. Og dere som kjenner meg sånn på ordentlig vet vel at jeg er en person som ikke stresser så mye og som tar ting med ro. Mye blir ordnet i siste liten, likevel blir det som regel knallbra til slutt om jeg kan si det selv. Og la oss håpe at det blir det denne gangen også!

For å oppsummere litt er lista over hva som gjenstår, mye lenger enn lista over hva som har blitt gjort. Bare se her:

Dette er gjort:

♥ Kirken. Kirken er booket for en stund siden, men det var jo ikke akkurat en kjempejobb. Gjort på 5 min 🙂

♥ Lokalet. Location er bestemt og det blir på hytta vår. Nå er det bare å håpe at været er med oss, for vi skal være ute.

♥ Brudekaka. Den ble fixa her om dagen, takket være min gode venninne Rebekka som har kontakter. Gleder meg til å se den 🙂 Ps: den er ikke bakt enda :p

♥ Invitasjonene. De ble sendt ut for under en uke siden. Lovlig sent, men godt 🙂 Jeg ble iallefall fornøyd med sluttresultatet.

♥ Brudepiker/brudesvenn. Har avtalt med noen søte små som skal være dette. Kun avtalen er i boks. Klær og lignende er ikke klart.

♥ Fotograf. Jeg har snakket med en god venn som er fotograf og som skal ta seg av denne jobben 🙂 Veldig takknemlig!

 

Dette gjenstår:

♥ Skrive kirkeprogram. Dette står på lista over ting som skal gjøres denne uka. Vet ikke om vi blir ferdig nå, men må iallefall få bestemt salmer og sånt.

♥ Kjolen. Jeg jakter fremdeles på den perfekte kjolen til den perfekte prisen. Titter stort sett på finn og har sett meg ut noen fine som jeg håper jeg skal få prøvd snart.

♥ Dress til mannen. Han har ingen fra før, så dette må også kjøpes nytt.

♥ Klær til brudepiker/brudesvenner. Jeg vil gjerne ha på plass min kjole først for å eventuelt mache litt.. Men får se. Plutselig kommer jeg over noe.

♥ Alt av tilbehør til kjole og dress. da tenker jeg på smykker, sko, hårpynt osv.

♥ Handling av mat og drikke. Planen er noen turer over grensa for å kjøpe både kjøtt og alkohol.

♥ Ringer. Sent ute? Tja.. er vel det, men det står også på lista for denne uka. Må finne ut om vi skal kjøpe i butikk eller hos en privat person.

♥ Avtale med frisør. Jeg må jo bli fin på håret, og da trengs både en førtime og en avtale til selve dagen. Dette punktet er Mie egentlig i gang med, men må få snakket med frisøren selv og 🙂

♥ Ordne istand location. Det er masse å gjøre på uteområdet på hytta for at det skal bli klart til bryllupsfest. Tror neste tur blir til helgen.

♥ Ordne pynteting til festen. Noe skal lages og noe skal kjøpes.

♥ Bord, stoler, duker, servise, bestikk, servietter osv. Trenger jeg si mer… her har jeg litt jeg må finne ut av.

♥ Lydanlegg. Rebekka er satt på saken:) Har full tillitt til henne!

♥ Brudebuketten. Ikke ordna og er veldig usikker på både farge og hvordan vi skal gjøre det. Er jo så dyrt i blomsterbutikken. Lage selv? hmm.

♥ Blomster til festen. Her håper vi på å gjøre det billig, enkelt og vakkert. Villblomster er nøkkelordet.

♥ Griller. Vi skal ha churrasco.. Det vil si skikkelig grillings med masse deilig tilbehør. Må få ordna med bra kullgriller til det deilige kjøttet.

♥ Kaker og tilbehør. Få oversikt over hvem som eventuelt tar med hva. Håper at dette punktet går litt av seg selv.

♥ Transport. Vet ikke hvordan vi skal komme oss fra kirken til hytta enda. Noen forslag?

♥ Ansvarsfordeling. Fordele litt ansvar på selve dagen kan være greit, så ikke noen få må gjøre alt.

♥ Pynte opp og ordne i stand på hytta. Dette blir jo rett føre, men det må jo gjøres det og 🙂

♥ Overnatting. Finne ut av om vi skal overnatte på hytta og eventuelt hvem fler som skal.

Denne lista ble jaggu lang. Er det noe jeg har glemt her? Uansett, som dere skjønner så har vi (les: jeg) nok å gjøre framover. Heldigvis har vi mange snille folk rundt oss som hjelper til. Det setter jeg utrolig stor pris på, og vet inni meg at dagen kommer til å bli helt perfekt!


Er ikke disse skoene bare helt fantastiske. Dette hadde virkelig vært en drøm å gå i, men kan ikke ha sånne på hytta. Digger at det er «something blue» under skosålen 


Invitasjonene er sendt. Ble fornøyd med resultatet. Ville gjerne ha litt romantisk og naturlig look og det ble det. Det båndet dere ser nederst i hjørnet er på hjørnene som ligger diagonalt for hverandre. 🙂 Båndet er kjøpt på nille, resten på panduro!

Har du, eller holder du på å planlegge et bryllup? Hvordan lå du ann da det gjensto to måneder?

#bryllup #wedding #tomåneder #ventetid #lister #hjelp #gifteseg #sko #mote #somethingblue #gjort #gjenstår #invitasjoner #sommerbryllup #brud

FØLG MEG GJERNE PÅ FACEBOOK! TUSEN TAKK ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]