BRUDEKJOLE PRØVES NÅ!

INNLEGG POSTET 21.03.2015.

Heeeeyyy!!!!!

Tro det eller ei, men i skrivende stund er jeg i Oslo med besteste forloveren min, Hege for å prøve brudekjoler! 🙂 Innlegget er forhåndskrevet, så i denne stund er vi på vei til den første brudesalongen! Vi har avtalt time på to steder og jeg gleder meg så utrolig til denne dagen med snuppa mi! Her blir det kjoleprøving, lunsj, vin og kos!! Vi har tatt toget, sånn at vi slipper å tenke på noe som helst og kan bare nyte dagen! Når vi kommer hjem blir det mer vin og hygge med gutta! ♥ Tror jaggu det kan bli en tur ut ikveld også jeg. Og jeg har faktisk ikke vært ute siden før sommern, så det er nesten et år siden!! Det blir så gøy!! ♥

Vi har med kamera, så da blir det brudekjole-blogging i morra!


Meg og Hege back in the days!!! 🙂 Hatt mye moro med den jenta her! Vi snakkes snart folkens, nå må jeg hoppe i kjolen ♥

Har du giftet deg eller planer om det? Hvor fant du drømmekjolen?

#bryllup #brudekjole #oslo #jentetur #fest #vin #kos #wedding #forberedelser #kjolensierja #drømmedag #drømmekjole #mote #skjønnhet #love #it

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]