VIDEOEN HAR KOMMET!!

INNLEGG POSTET 01.11.2011.

Som dere vet så var jeg med på musikkvideoinnspilling og innspilling av en dokumentar i forbindelse med artisten Wizboyy, som nylig var i Valencia!

Den samme dagen var også spansk tv der og intervjuet artisten. Etter intervjuet sendte de et klipp fra konserten på kvelden, der kan dere se meg (og Bekki!) Klippet varer i 15 minutter, men hvis ikke du gidder å høre på alt så kan du spole fram til minutt 12 eller 13, da kommer vi! Dere ser meg i hvit topp og hvitt skjørt, som dere har sett bilde av tidligere! Dette er det første de filmet fra kvelden, så da får dere sett at vi blir sendt opp på scenen. Venter fortsatt på de andre videoene, men vet ikke når de er ferdige.

 

Hva synes dere??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]