KAAAAOOOOOOSSSSSS!

INNLEGG POSTET 23.10.2011.

Nå er det bare 3 dager til jeg skal hjem til Fredrikstad og Norge igjen, noe jeg gleder meg veldig til! Da skal jeg endelig få vært sammen med familie og venner igjen, og i tillegg få gjort unna en muntlig presentasjon på skolen min.

Jeg føler bare at det er så utrolig mye jeg må få gjort før jeg drar hjem. Har 1000 ting i hode mitt nå, så føles som et evig KAOS! Ikke har jeg matlyst heller, så det jeg har fått i meg i dag er en liten kroasong (ga opp å prøve å skrive det riktig, så skrev det like greit rett ut jeg).

Vel, man får vel bare ta en ting av gangen, og så får jeg håpe at jeg er ferdig med foredraget til jeg drar på onsdag, og at jeg har fått prata med de menneskene jeg skal før jeg drar hjem, OG at det har gått smertefritt! Det skal uansett bli utrolig deilig å komme hjem til mine kjære! Kjøpte en gave til lille Fredrikke her om dagen, niesa mi. Ho ble 1 år 10. oktober, så det må feires når jeg kommer hjem! 🙂

Jeg skal kun ha med meg håndbagasje når jeg reiser hjem da, så lurer veldig på hva jeg skal prioritere å pakke med meg!??! 10kg er ikke mye :p


Et bilde fra sensommeren!

Btw. gikk visst en dokumentar om han artisten som var her på spansk tv i går. Jeg gikk jo glipp av det, men skal prøve å finne det på nettet! 🙂 Herregud, vi er jo med i den dokumentaren!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]