BACK IN VALENCIA!

INNLEGG POSTET 09.11.2011.

Da var jeg tilbake i Spania. Litt deilig, men tiden hjemme gikk alt for fort! Jeg har kommet tilbake til et hus uten internett, saa de store blogginnleggene med bilder faar vente paa seg! Naa sitter jeg paa internetcafe, men tror internetten skal vaere paa plass i lopet av en uke.

Jeg hadde tenkt til`aa legge ut litt bilder og fortelle om den fantastiske helgen jeg hadde i Fredrikstad! Men blir heller et «samleinnlegg» fra oppholdet mitt i Fredrikstad naar jeg kan bruke min egen pc! 😉

Naa skal jeg trippe hjemover. ikveld staar fajitas paa menyen, og saa blir det nok ut en tur ikveld! Leeenge sia!

Ingen blogginnlegg uten bilder, saa slenger med et bilde fra jeg var hjemme! Dette bilde ble tatt av André etter en fotoinnforing i gamlebyen! 🙂

Kult eller hva?

Ha en fin dag alle sammen! vi blogges 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]