VÅREN HAR KOMMET TIL VALENCIA!

INNLEGG POSTET 27.02.2012.

Det har blitt noen dager uten blogging nå, men jeg kan iallefall bekrefte at våren har kommet til Valencia. Her skinner solen fram til den går ned litt før kl 19. Er man ute på dagtid er det nesten som å være i sommervær!

I går møttes vi en gjeng nordmenn for å spise og hygge oss sammen kl 21 på kvelden, Da satt vi ute, og det var deilig! 🙂

Ellers begynner Fallas nå, som er spanias største festival! Den varer fram til 19. mars. Jeg kan skrive litt mer om selve festivalen senere, men innleggene blir nok å omhandle den festivalen framover! 🙂

Ellers har jeg fått meg en ny jobb som «innkaster» på favorittbaren min i gate her jeg bor. Jobben min er altså å invitere folk til baren og gi de rabatt på drikke og ellers være hyggelig! Har kun jobbet en helg foreløpig, men det virker veldig bra! De jeg jobber sammen med er veldig hyggelige og baren er faktisk veldig bra, noe som gjør det lettere å jobbe der! 🙂

Nå skal jeg ut å gå tur i sola!

Hvordan er været i Norge?

Ha en fin dag alle sammen!

-Kristine-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]