13 THINGS I LOVE ABOUT VALENCIA!!

INNLEGG POSTET 13.02.2012.

Som de fleste har fått med seg, så bor jeg i Valencia! Har fått etterlyst å skrive litt mer om akkurat det, så tenkte jeg kunne begynne med å nevne hvorfor jeg ELSKER denne byen!! 🙂 Det blir ikke i rekkefølge, men 13 ting som absolutt gjør det verdt å bo i denne byen!!! (hadde tenkt til å skrive 10, men det ble for knapt)

1. DE LAVE PRISENE !! Det er ikke alt som er billig her, men f.eks vin kan du få helt ned i 1? for flaska. Jeg kjøper ofte El Coto, som koster 5? (ca 40kr) og den er supergod! Ellers er også matvarene billigere!! Og går du ut og spiser kan du fint både spise og drikke for 15? tilsammen! Det er vel levbart?? 🙂

2. ALLE BEAUTISALONGENE!! Det kryr av skjønnhetssalonger her. Innenfor 5 minutters gange kan jeg sikkert finne 5 forskjellige. Der gjør de alt fra frisørting til manikyr/pedikyr. Jeg har foreløpig ikke begitt meg ut på så mye, men det åpnet en salong i underetasjen der jeg bor for litt siden, så tenkte å høre litt med priser på å fixe negler der! Rett over gata koster det 30? så vidt jeg husker, og det er et litt «fancy» sted!

3. TAPAS!! Jeg elsker tapas, og har bare blitt mer og mer glad i det etter jeg flytta hit. Det er så utrolig mye godt man kan spise!

4. CARMEN!! Carmen er gamlebyen i Valencia, og den er utrolig koselig, både på dagtid og kveldstid. Et kjempefint sted for å gå å ta seg en kaffe eller en drink! Eller kanskje en liten matbit.

5. LA PLAYA!!! Nå er det ikke strandvær enda, men stranden i Valencia er jo et meget stort PLUSS! Hva er vel bedre enn å kunne ligge en hel dag å slække på stranda, ta seg et bad, en is og bare kose seg! Gud jeg gleder meg til varmen kommer.

6. LENGRE SOMMER!! Fordelen med å bo her er at man slipper å vente så lenge på varmen. Nå er det fortsatt ganske kaldt her, men det er deilig å tenke på at det i løpet av en måned begynner å bli mye deiligere, og i April kan jeg dra på stranda! DIGG! Dessuten varer sommern sånn ca fram til oktober.

7. UTELIVET!! Er det ikke kjedelig hvis man går på byen i Norge, og når man først har kommet i skikkelig form og har det moro, så må man dra hjem! Vel, det trenger man ikke bekymre seg for her! Her kan du feste helt til daggry!

8. SPRÅKET!! Spansk er jo et fantastisk fint språk, og å bo i Valencia gjør det mye lettere å lære seg dette språket! 🙂

9. Å BLI KJENT MED NYE MENNESKER!! Jeg er en person som liker å bli kjent med nye mennesker, og det som er så fint med denne byen, er at det bor mennesker fra over hele verden her. Noen jobber (svært få), og noen studerer! I tillegg så er det veldig lett å bli kjent med nye her. Folk er åpne og ikke redd for å prate med deg, selv om du ikke kjenner de fra før.

10. ALLTID NOE Å FINNE PÅ! Du kjeder deg ikke i Valencia. Hvis du vil ut å ta noe å drikke, ta bilder, titte på flotte bygninger, feste, spise god mat, gå på kino, gå på konsert, se på fotballkamp eller basketkamp, så er mulighetene mange i Valencia!

11. METRO!! Du kommer deg hvor du vil i denne byen, som er forholdsvis stor på under 15 minutter! 🙂 Jeg har klippekort! 10 turer for under 7? !

12. PARKENE!! Det er mange utrolig fine parker her. Blant annet en rett der jeg bor, som faktisk går igjennom hele byen. Før i tidel var det en elv, derfor ligger den nede i en grop med bruer over seg. Nå har det blitt en kjempefin park der man kan drive med idrett, sole seg, slappe av eller hva man måtte ønske.

13. VINEN!! Det går ikke ann å ikke like vin når man bor her! Det er så mye godt 🙂 og i tillegg er det billig! Jeg er mest glad i rødvin, men tar også et glass hvitt i ny og ne..

GOTTA LOVE IT!! Eller hva?

Har du vært her og har noe å føye til, så kom med det! 🙂 Kunne sikkert funnet på enda fler ting, men her er iallefall noe! 🙂 Kom gjerne med spørsmål, eller si ifra om det er noe du vil lese mer om!? =)

Hasta luego!

-Kristine-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]