PROMOVIDEO AV OSS SELV TIL REISA!

INNLEGG POSTET 07.01.2014.

For en stund siden snakka vi om at vi skulle lage en aldri så liten video vi kunne dele med familie, venner  og andre interesserte før avreise. En video som sier litt om hvordan vi er og hva vi ser for oss at vi har i vente 🙂 Videoen er satt sammen av bilder og videosnutter som vi har funnet på pcen og rundt om kring. 🙂

I dag er det akkurat EN MÅNED til vi reiser på tur, og i den anledningen tenkte vi å dele videoen! Den er meget uhøytidlig og til tider ganske intern, men håper dere vil like den uansett! 🙂 Kom gjerne med tilbakemeldinger.

 

Videoen er også lagt ut på vår facebookside. Hvis du vil følge oss gjennom vår reise rundt jorda kan du like siden vår på facebook!

 

#reise #video 

-Kristine-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]