SOLBRILLE-FIN TIL JORDA RUNDT REISA!

INNLEGG POSTET 26.01.2014.

I skrivende stund er det bare 12 dager igjen til reisa. En reise som forhåpentligvis skal være fylt med myyye SOL. Og så er det jo viktig å ta vare på øya sine, så hvorfor ikke dra av gårde med noen ganske snasne solbriller. Både kult og fornuftig 🙂

Før sommern i fjor gikk jeg for første gang til innkjøp av ekte solbriller. Vet ikke hvor mange briller jeg har hatt som både har vært billige og forferdelig dårlige. Man merker faktisk forskjell når man får på seg briller med kvalitetsglass. De første brilline ble pilotbriller fra Maui Jim. De har veldig bra glass, er lette og ser kule ut! 🙂 Jeg er veldig fornøyd med dem.

Meeeen, det er vel greit å ha noe å bytte med. Viktig at brilla passer til klærne og alt sånn :p Man kan finne mange grunner til å kjøpe seg nye solbriller, og det var vel nettopp det jeg gjorde. Jeg bare måtte ha noen nye, og valget falt på noen klassiske Ray Ban briller. And I love them!! De er svarte, firkantet, lette, og passer til alt 😀

Begge brillene er kjøpt hos Interoptik, og det som er så flott der er at jeg for det første får 15 % på alle briller fordi jeg har linsekonto der, og så kan jeg velge å betale litt hver måned helt uten at ekstra renter påløper. Utrolig deilig! 

 

Så la oss ta en titt på brillene…

 

Ray Ban

(koster ca 1600,- på Interoptik)

 

Maui Jim

 

Hva synes du om brillene?

Hva slags briller bruker du selv?

 

-Kristine-

#solbriller #sommer #sol #reise #ferie #jordarundt  


 Vil du følge meg og Mies reise rundt jorda, klikk på denne linken: FACEBOOK

 

En reise fra 7. februar til 9. april

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]