LUKSUSFELLEN!

INNLEGG POSTET 20.10.2011.

Nå har jeg akkurat sittet og sett på to episoder av luksusfellen, og er nå igang med å sette opp budgjett selv. Utrolig hvor motivert man kan bli av et sånt program! Vel, nå har vel ikke jeg den mest avanserte økonomien siden jeg er student og lever på minimalt i måneden, men jeg er 28 år, har eid hus og har da dratt med meg noe i løpet av mine år. Både gode og dårlige erfaringer.

Det er billigere å bo i Spania, men neimen ikke lett å styre seg økonomisk. Det er jo så mye å finne på her.. cafebesøk, byturer, restaurantbesøk osv. Og så får jeg jo besøk en gang i ny og ned, og da glir jeg inn i turisttilværelsen med en gang. Da er det restauranter hver dag, masse byturer, shopping, taxi hit og dit og ja.. you name it!!

Vel.. tenkte iallefall at jeg skulle prøve å få litt oversikt over hva jeg har av inntekter og utgifter og sette opp en plan! Jeg elsker å planlegge, skrive lister osv, så dette er «kosearbeid» for meg. Vet ikke om jeg har nevt det, men har begynt å spare til Jorda Rundt reise med ei venninne. Reisen skjer i 2013, og skal vare i ca 2 mnd, noe som betyr at vi trenger en del penger. Vi har opprettet felles sparekonto, og jeg har allerede satt opp fast trekk, og det er så deilig å se at beløpet stiger på kontoen hver måned!! 😀 Love it!!

Er du flink med penger? Hva gjør du for å holde styr på økonomien?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]