EN DAG PÅ JOBBEN MIN I VALENCIA!

INNLEGG POSTET 18.01.2012.

Jeg får innimellom spørsmål om hva jeg jobber med her, og selv om jeg har fortalt at jeg jobber som barnevakt/engelsklærer så tenkte jeg å vise litt bilder fra en dag på jobben. Etter sommeren har jeg kun jobbet to dager i uken og jeg jobber med ei jente på 3 1/2 år. Jobben min går ut på å være sammen med henne og snakke engelsk med henne slik at hun blir kjent med språket før hun senere skal lære enda mer av det på skolen. De har faktisk så vidt begynt med det på den skolen/barnehagen hun går nå.

Vi gjør litt forskjellig når jeg er sammen med henne, ofte så går vi i parken en times tid (av totalt 3 timer), men nå som det har vært guffent og litt regn og sånt så har vi vært inne. Jeg har tatt noen bilder de to siste gangene jeg har jobbet, så her skal dere få se litt av arbeidsdagen min. En takknemlig og koselig jobb!!

 

Jeg begynner dagen med å hente henne på skolen hennes. Skolen er kjempefin og det er elever helt fra 3 års alderen og opp til de er ferdig med ungdomskolen der.

Nå som det er litt kaldt ute er hun godt kledd 🙂 Og hun er alltid så glad for å bli henta.. Kommer ofte løpende i mot meg når jeg står og venter på henne.

Hun er svært opptatt av alt som er jentete, og kommenterer alltid om jeg har ordna meg på håret, har på høyhæla sko, eller om jeg som i dag har på negllakk. Hun insisterte på at vi måtte ha et bilde der hvor negllakken min syntes, så her har dere det..

Når vi kommer hjem til huset, så møter vi pappa’n til Aitana, og han har ofte gjort klart noe hun skal spise, og jeg får alltid en kopp med Cafè con leche (kaffe med melk). Han stikker ofte da avgårde og så sitter vi og koser oss med mat og drikke..

Etter maten gjør vi litt forskjellig. I dag var det negllakk som sto i hode på den lille jenta, noe det har gjort de siste gangene jeg har vært der, så i dag hadde jeg tatt med meg litt negllakk i veska. Hun lyste opp da jeg fortalte at vi kunne pynte oss med negllakk. Jeg måtte først ta av den jeg hadde, og så var det på med ny. Hun valgte selvfølgelig fargen. PURPLE!! 🙂

Etterpå gikk vi inn på rommet for å leke litt. Hun hadde fått noe ny plastelina, så vi brukte det til å lage forskjellige figurer vi kunne leke med.


Og så fant vi en bok, og satte oss og leste den. Ikke overraskende ble det «Cinderella», en bok som fenget en liten prinsesse veldig. Etterpå gikk vi på youtube og begynte å se filmen «Cinderella». Hun klarte nesten ikke å løsrive seg da mamma’n kom og det var på tide for meg å dra hjem. Spørs nok om vi ikke må se den ferdig til torsdag da jeg skal tilbake dit.

Så var det bare å kaste seg på metroen og komme seg hjem til matlaging, klesbretting og hotel cæsar + happy day på tv2 sumo. Jeg bor et stykke unna henne, men med metroen tar det kun litt over ti minutter, noe som er veldig behagelig!!

Slenger ved noen bilder fra sist torsdag også, da holdt vi på med flashcards. Hun kan så og si alle av dem nå. Det er kort med bilder av forskjellige ting, og hun lærer ordenene på engelsk. Flinke jenta!

Dette var min arbeidsdag!! Hvordan er din?

-Kristine-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]