DAGENS OUTFIT 18.JANUAR!

INNLEGG POSTET 18.01.2012.

Ny dag, nye muligheter. Hvem vet hva denne dagen vil bringe! Foreløpig har den ikke gitt meg mer en en dusj, en toast og en cafè con leche !! Resten av dagen skal brukes til å lete etter ny ovn til kjøkkenet, og kanskje litt andre ting også da! 🙂

Vel har fått på meg litt vårlige klær i dag, og håper at jeg ikke kommer til å fryse når jeg går ut døra… Blir kanskje å slenge med seg en jakke sånn for sikkerhets skyld, men dagens outfit skal dere få av meg her, og tar gjerne i mot tilbakemeldinger. var litt usikker på om jeg skulle knyte skjorta eller ha belte i livet.. Lurer på hva Jan Thomas ville sagt?? Skulle gjerne hatt han som min personlige styler innimellom. I det siste har jeg hatt «Happy Day» maraton, og jeg digger det!!! 🙂

Vel her er outfit’n !!


Skolettene er fra Roots, beltet var julegave fra mine kjære lillebrødre (tror det er fra Carlings), og veska er fra Accessorize. Ellers alt jeg har på meg er kjøpt her i Valencia i butikker vi ikke har i Norge.

Likte dere det?

Ha en fin dag alle sammen!!! 🙂

-Kristine-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]