BACK IN VALENCIA!

INNLEGG POSTET 10.01.2012.

Da ble det brått en bloggfri måned. Har vært litt deilig også. 🙂 Men nå er jeg tilbake i Valencia igjen! Måneden hjemme gikk kjempefort! Julebordet vi arrangerte gikk kjempebra, og ellers var jeg på et jentejulebord helgen etter. Noe mer ut ble det ikke. Jeg har hatt 2 eksamener i spansk mens jeg har vært hjemme, og ellers vært en del syk faktisk. Noe som resulterte i at jeg gikk glipp av både 1. juledag med venner, surpriseparty for Gine og nyttårsaften. Men men.. desto mer tid har jeg fått med familien. 🙂

Nå, en måned senere er jeg tilbake i Valencia. Jeg kom på lørdagen og på søndag var jeg ute med Katrine. Tapas og rødvin. Det var sååå deilig! Jeg tror aldri jeg kan få nok av sånn mat, eller sånn vin for den saks skyld. Vi spiste, delte en vin + kaffe og baileys etter maten for 30 Euro tilsammen. Det vil si 120 kr per person! 🙂 Det kan jeg leve med!!

I dag er jeg tilbake på jobb igjen! Skal snart dra for å møte søte søte Aitana, som jeg nå har passet i snart et år. Blir veldig koselig å se henne igjen! 🙂 Laster opp bildeinnlegg fra julen senere, og så blir det Valencia som gjelder framover og hva jeg driver med her!


Bildet er tatt av Lillian Castro, og er fra søndagens fest på Bolseria.

Ha en fin dag alle sammen!

-Kristine-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]