AVHENGIG AV INTERNETT?!

INNLEGG POSTET 11.11.2011.

Hei igjen folka mine!! 🙂

Koselig at dere stikker innom bloggen min, selv om det blir litt lite blogging og korte innlegg, grunnet INGEN INTERNETT! Jeg ser paa statistikken at dere er der, saa det setter jeg pris paa :)Vel, har et par innlegg liggende, men de faar jeg ikke postet foer internetten er tilbake i stua (i loepet av noen dager)!

 Er det ikke utrolig hvor avhengig man blir av internett! Jeg MAA bare sjekke facebook… tenk om jeg skulle gaatt glipp av noe!? Og saa faar jeg nesten daarlig samvittighet om jeg ikke faar vaert innom bloggen. Stakkars de som gaar inn for aa lese, og saa har det ikke kommet et nytt innlegg! Og naar man foerst stikker ned paa internetcafèen saa irriterer man seg over at tastaturet ikke har AE, OE eller AA. … ja der kan du se!

Husker hvordan det var i gamle dager, da man maatte gaa aa ringe paa hos venninnene sine, for aa spoerre om de kunne komme ut aa leke, og var man paa internett maatte man skriver greier i DOS. Husker ikke noe av det en gang jeg. Og facebook.. neida.. Foer brukte vi mIRC for aa chatte! Man kunne velge hvilket rom man skulle vaere i, f.eks #Fredrikstad, og saa klikket man seg inn paa forskjellige navn (bilde kunne du bare glemme), og saa skrev man gjerne «asl» som begynnerreplikk!  Noen som husker det?

Jeg tror jeg kan slaa fast at jeg er litt avhengig av internett. De siste kveldene etter jeg har kommet hit saa har jeg sittet og spilt SIMS 3 paa pcen min! Vel, dagen i dag. Det er jo fredag!! Sitter i skrivende stund paa en internettcafé i gata og skal benytte sjansen til aa printe ut noe skolegreier. ellers blir det hjem og spise litt, og i kveld skal jeg ut med ei venninne fra California!! Det blir kjempekoselig, og tror jaggu jeg skal ta med kamera. Lenge siden!! 🙂Meg og verdens beste Bekki!!

hva er planene deres paa fredagskvelden?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]