NED I KJELLEREN OG OPP IGJEN!

INNLEGG POSTET 02.12.2011.

De siste dagene har jeg ikke klart å engang titte på bloggen min. Jeg har tenkt på at jeg skal skrive innlegg, men har rett og slett ikke hat overskudd. Denne uka har vært ganske tøff. iallefall de siste dagene. Det har oppstatt utrolig mange ting i mitt privatliv, som har tatt all oppmerksomheten min. Jeg har vært en tur nedom kjelleren, men nå er jeg på vei opp igjen! Sakte, men sikkert! Det som er så fint når man først har havnet i «kjelleren» er at du kan bare komme en vei og det er opp. Det er en god følelse å tenke på  at jeg er på vei opp til 1. etage nå, og kanskje om en stund så sitter jeg på taket og nyter utsikten (livet mitt).

Vel. Gode venner får man ikke nok av i denne tiden, og skal poste en video her, som Bekki la på veggen min i dag. Den fikk meg i skikkelig godt humør, og fikk meg til å føle at jeg er fantastisk! Her er den:

Ikveld skal vi feire bursdagen til Bekki. Ho har bursdag på mandag nemlig. Det håper og tror jeg kommer til å bli en kjempeflott kveld. Skal sette kamera på lading, så får vi satse på at det blir noen bilder å dele på bloggen etter bursdagshelgen! Herregud, nå er det bare 3 dager til jeg skal hjem til Norge igjen! Nesten bare gode følelser rundt det. Eneste er at jeg har 2 eksamener som jeg rett og slett ikke har hatt overskudd til å sette meg ned å lese på. Jaja. Jeg har jo en tretimers flytur og en uke hjemme før eksamen. *krysse fingrene*


Meg og Bekki!

Har dere vært i «kjelleren» før? Likte dere videoen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]