Å HA DRAGET PÅ BY´N!

INNLEGG POSTET 18.11.2011.

Har du «draget»?

Er det noe man bare har, eller er det noe man må jobbe med for å få? Vel, nå høres det vel ut som jeg skal skrive et innlegg om at jeg virkelig har draget, men neida… var ikke det som var meninga, men noen ganger får jeg noen tanker opp i hodet mitt, og da kommer de på trykk her på bloggen. Bloggen er kjekk å ha sånn sett. Tenkte på at er det ikke rart de dagene man ikke har tid til å ordne og fixe seg, er de dagene man ofte får mest oppmerksomhet!?? Her om dagen var jeg ute, og orka ikke å stæsje meg opp så veldig så jeg tok på meg jeans, olaskjorte og adidas sko.. veldig casual.. Og dette er kvelden for folk kommer og forteller meg hvor bra jeg ser ut!? Kanskje jeg har misforstått.. 🙂 Kanskje man bare skal kaste på seg noe klær før man går ut døra og så blir alt bra.. Hva tror du?

Vi jenter får alltid litt oppmerksomhet fra det motsatte kjønn.. ellers kan man være en kveld på byen, danse og hygge seg med venner og ikke merke så mye til de innpåslitne mannfolka, så bikker klokka halv 6, og da skjer det noe med mannfolka (diskotekene her stenger ca kl 7), du kan se desperasjon i blikkene deres, prøver febrilsk og blunke til deg hver gang de passerer, noe som egentlig bare ser ut som de har fått noe på øyet (eller har de faktisk «fått øye på noe»?? hvem vet), og så har du de som bare stopper foran deg og begynner å stirre. – Ja, jeg vet at klokka snart er 6, men jeg har ikke tenkt til å bli med deg hjem bare fordi du står der og stirrer.. !! Til slutt er det de som begynner å dra i deg, hvor mer desperat kan man bli enn det? Vel Klokka er 6, og jeg strener mot metroen! Jeg skal HJEM! Orker ikke mer!

Er du ofte ute? hvordan opplever du det motsatte kjønn?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]