EN DAG I VALENCIA!!

INNLEGG POSTET 16.11.2011.

Hverdagen har inntatt meg: Jeg sitter på en cafè nede i gata mi, med min laptop foran meg. Jeg drikker en fanta med appelsinsmak og har akkurat fått en montadito med ansjos (et lite stykke brød). Det var visst gratis, og man sier ikke nei takk til gratis ting! I dag har routeren kommet inn i leiligheten, men foreløpig venter vi på en sms som gjør at vi kan aktivere den. Enda en gang får vi bekrefta at vi bor i Spania (ting går ikke akkurat unna)

Og jeg som hadde planlagt en hel dag med spansk studering.. Vel, bedre lykke neste gang, som da blir i morra! 🙂 Oppgavene skal jo ikke være ferdig før på søndag mener jeg, så da har man vel goood tid enda!? Ser for meg meg på søndag. Niskrive på oppgavene mine. Vel, sånn er det å være student! 🙂

Kvelden skal gå med til å ta seg en flaske «El Coto» og enten slappe av eller gå ut! Tiden vil vise 🙂 Nå skal jeg glo litt mer på facebooken min og så skal jeg svare på en del kommentarer som har kommet på bloggen de sista dagene, og så bærer det hjem for å lage potetmos og kjøttdeig! =)

Ha en kjempefin onsdagskveld alle sammen!! I går så jeg forresten en veldig bra film. Den heter Colombiana, og anbefales 🙂


Meg og Fredrikke fra da jeg var i Norge! 🙂

Liker dere å gå på cafè?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]