TV2 SUMO ELLER SPANSKBØKENE?

INNLEGG POSTET 18.11.2011.

Jeg har 2 oppgaver som skal være ferdig på søndag ved midnatt, og burde absolutt kasta meg over begge to av dem, aller helst på likt! Men så har man fått internett i huset i dag og jeg ligger over en uke etter skjema når det gjelder å se alle programmene mine på tv2 sumo. Hva gjør man da?

 I går dro jeg på en bar for å møte min gode venninne, Flor. Ho var der sammen med en venn, og sammen spiste vi litt tapas og drakk rødvin. Jeg hadde tilfeldigvis spanskoppgaven min i veska, og kom til å fortelle at jeg har innlevering på søndag og trenger derfor en del tid til å gå igjennom det jeg har gjort og så prøve å forstå det jeg ikke har sett på enda. Og det var da to glupe hoder fant ut at de kunne jo hjelpe meg, så der satt vi på en bar, med rødvinsglasset i hånda og gjorde spansklekser! Flor er fra Argentina og vennen hennes fra Italia, så til og med bartenderen (som var spansk), ble engasjert i noen av oppgavene mine. 🙂

Muchas gracias a vosotros!!!

Vel. fortsatt vanskelig å velge, så jeg tar en episode med jakten på kjærligheten, så gjør jeg noen oppgaver, så tar jeg en episode til, og så oppgaver, og sånn fortsetter jeg! god idè?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]