AVHENGIG AV BLOGGING?

Oh yes! 

Denne skapningen har våknet fra dvale etter et par måneder i koma. Jeg tror faktisk det er akkurat to måneder siden i dag jeg skrev mitt forrige blogginnlegg, og det er vel ikke langt unna at jeg har vært syk i to måneder nå. Jeg er faktisk fortsatt ikke 100% frisk, men det kommer seg. Orker ikke gå i detaljer, men kan si at det i hovedsak har hatt med halsen, brystet osv å gjøre. Øre, nese, hals er det vel noe som heter. Har ikke hatt energi til å drive med blogging og har vurdert å slutte et par ganger i løpet av denne perioden også. Men i dag tok jeg meg tid til å lese gjennom mange gamle blogginnlegg. Mimret litt og greier, og da fikk jeg plutselig lyst igjen. 

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har vært inne på tanken på om jeg bare skal «drite i det». Men så klarer jeg det virkelig ikke. Vender alltid tilbake. Det blir kanskje litt som de som er avhengig av røyk eller lignende. De faller ofte tilbake. Blir kanskje litt teit sammenligning, men på sett og vis så tror jeg at jeg er en smule avhengig. Eller kanskje jeg er redd for å gå glipp av noe.. Bloggen har jo gitt meg noen muligheter og goder opp igjennom, så kanskje det er det jeg ikke klarer å gi slipp på!? Ikke at noe av det jeg har fått er i nærheten av å gjøre opp for tiden jeg har brukt, men det har jo aldri vært meninga heller. Jeg lever jo ikke av bloggen, langt i fra. Så det er kanskje mest å regne som en hobby. En hobby som har blitt en del av meg etter mange år. Men jeg skal si dere at når man først er aktiv på bloggen så tar det tid. Det tar mye tid. Så jeg hadde ikke klart det om jeg ikke likte og skrive og om jeg ikke synes det er gøy. Blant annet synes jeg det er fantastisk at jeg kan se tilbake på minner her på bloggen. Ting jeg aldri ville husket ellers. Derfor sletter jeg heller aldri innlegg. 

Nå ble det litt mye svada her, men det er vel nesten et must når man har hatt bloggpause. Så får de neste innleggene bli mer innholdsrike. Men jeg vil på en måte oppdatere dere trofaste  leserne som er innom bloggen selv om jeg ikke skriver. Beundringsverdig og utrolig koselig! Selv om jeg ikke vet hvem dere er så er jeg glad i der ♥ 

Marcelo tar seg en lur nå. Han våkner vel hvert øyeblikk så jeg benytter anledningen til å fyre løs på tastaturet. Det er nesten umulig for meg å skrive på macen om han er våken. Han er ekstremt klåfingra og enten så prøver han å skrive selv, eller så lukker han igjen macen. Tenk at han snart er 19 måneder gammel… om to dager. Han blir så stor og han er så utrolig morsom om dagen. Jeg gleder meg til å vise dere mer av han og fortelle om alt som skjer. 

Jeg har faktisk flere nyheter å fortelle dere nå, og det ser ut til at det blir et innholdsrikt år dette her og!! Og en av de store tingene jeg ser fram til skjer om bare 8 dager, så følg med!!! Det er noe jeg har venta på i flere år!! Vet du hva det er??

Jeg vet at noen lurte på hvordan det gikk med veganerkosten som jeg holdt på med i september. Det gikk jo egentlig veldig bra og jeg klarte å holde meg til den kosten i en måned. Jeg gikk forresten ned 2,5kg tilsammen og det er jo i og for seg fint siden jeg trengte å gå ned litt, men jeg ser ikke på det som en diett form. Det må i tilfelle være fordi man vil leve som veganer. Jeg følte meg ganske bra i kroppen og savnet ikke kjøtt så mye. Men jeg må innrømme at det var litt slitsomt å hele tiden tenke alternativt med mat. Jeg tror at hvis jeg skulle blitt veganer på heltid så hadde det vært mest for å prøve å redde miljøet vårt, for jeg vet at kjøttindustrien ikke er bra for miljøet. Jeg har ikke noe ønske å leve som veganer, men jeg kan godt tenke meg å spise mer grønt og mindre kjøtt. Om alle hadde gjort det så hadde det faktisk gjort en forskjell. 

Nå skal jeg avslutte dette innlegget og takke for at dere leser igjen! Nå blir det litt Marcelo tid og så skal jeg skrive mer senere. Jeg har masse morsomt å dele med dere!! ♥♥♥

Processed with VSCO with a5 preset
ME – MYSELF – I 


Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]