ET SYKT BLOGGINNLEGG!!

Hei alle sammen ♥

Ja, jeg vet. Hvem er jeg lissom? Har jo ikke blogget siden vi var i Brasil. Jo, nå skal du høre.. Jeg er Kristine på 33 år som har brukt de siste 10 dagene til å ligge på sofaen å pleie min nyrebekkenbetennelse. Med andre ord. Jeg har vært syk. Ikke bare litt slækk, men sånn «ikke orka å se på macen» syk! Så der var begrunnelsen for mitt fravær og hvorfor alle de store planene jeg hadde med en gang jeg kom til Norge har gått rett i vasken. En smule dramatisk. Ja, jeg vet! 🙂 Det må være sånn innimellom. 

Jeg tok min siste pencilinpille i går kveld og er offisielt på bedringens.. Faktisk føler jeg meg helt frisk, men skal til legen senere denne uka for å ta en sjekk. Jeg føler riktignok at jeg henger etter med alt. Jeg skulle sikkert posta fem blogginnlegg om ting vi gjorde den siste uka, oppdatering på Marcelo som har blitt 11 måneder og litt om alt det spennende vi har gjort her hjemme etter vi kom hjem. Nå har det heldigvis ikke vært så mye spennende dere har gått glipp av, men det kan jo ta seg opp! 

Skal velge ut noen ting fra den siste uka fra Ilha Grande som jeg deler med dere i løpet av noen dager og så hopper vi ellers rett inn i hverdagen vår her. Nåtid er ofte mest interessant! Jeg har mye å se fram til nå da. Foruten rydding som har hopet seg opp her osv. På fredag drar vi på familietur til fjellet. Blir borte fram til tirsdag. Ganske store kontraster for oss som kommer fra bikinivær og sol. Håper sola titter fram på Skeikampen og. Også blir det utrolig spennende å se Marcelo sitt første ordentlig møte med snø! Om han tror det er hvit sand, får han seg nok en kald overraskelse. Det er så koselig å være på fjellet, så jeg gleder meg skikkelig til denne turen.

Etter påske begynner jeg å jobbe igjen og to måneder etter det igjen så er det sommerferie. Siden jeg ikke har skrevet siden vi har vært i Brasil så har jeg jo heller ikke fortalt om den fantastiske overraskelsen vi fikk da vi kom hjem. Brodern & co hadde pusset opp kjøkkenet hjemme. Det ble bare sååå fint, og enda finere blir det nok når flisene kommer opp. De skulle komme inn over påske!! Gulvet er nytt og jeg føler nesten at vi bor i et nytt hjem, noe som er en liten trøst når vi enda ikke har funnet noe eget!

Nå skal jeg gå videre på «to do» lista mi her, så ikke det blir så mye senere. Tenkte å bruke i dag og i morgen på å ta igjen det tapte fra dagene jeg har vært syk. Må være litt effektiv da, men det skal gå! I dag har jeg fått søkt på kontantstøtte for Marcelo og det er en liten lettelse. Det tar ca 2 måneder å få svar, men vi kunne ikke søke før den måneden han fyller 1 år.. Men så deilig å stryke det av lista!

Til sist må jeg bare si at jeg fikk meg en så trist nyhet til morran i dag da jeg gikk inn på en av mine favorittblogger VOE. Ho har nå skrevet sitt siste innlegg. Jeg skjønner begrunnelsen hennes veldig godt da, men det blir et savn. Etterpå gikk jeg inn på instagram for jeg tenkte at da kan jeg hvert fall følge litt med der, men kontoen fantes ikke lenger. Hjelpes, sletta en konto med over 200 000 følgere. Det sier i hvert fall litt om at ho mener alvor med at ho ikke vil være i rampelyset. Respekterer det, selv om det på en måte er litt trist.. ♥

Ha en fin dag alle sammen og følg gjerne meg på instagram. Der har jeg orket å legge ut litt og har veldig mange søte bilder av Marcelo der nå! 🙂 Check it out, and follow follow follow! ♥


Vil du følge med videre på hva som skjer???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]