TUR TIL FOTS PÅ ILHA GRANDE!!

Hei alle sammen ♥

Tenk at vi snart har kommet til enden av denne turen. Huff og huff. I morra drar vi fra øya og lander tirsdags morgen i Norge. Men nå tenkte jeg at jeg skulle fortelle dere om gåturen vi hadde for ca en uke siden. Det er mange fine turer å gå på øya og mange av dem er også litt fysisk krevende for den som er glad i å få litt trim på kjøpet. Vi ville rett og slett bare få til en gåtur og valgte en som ikke var altfor lang siden vi hadde med Marcelo i bæresele. Tror turen tok halvannen time og den førte oss først til et fossefall og så til en liten strand som heter Feiticeira! Den er ikke så stor, men veldig koselig. Og så spilles det mye frescobol der, så da var Mailson solgt med en gang.

Vi starta å gå ca kl 8.30 og gikk i greit tempo. Det var ganske mange oppoverbakker.. mer enn jeg hadde trodd, så skal innrømme at jeg ble litt sliten. Nå er jeg jo ikke dritgodt trent heller da, så det har kanskje en sammenheng. Men det var en veldig fin tur. Jeg synes det er veldig koselig å se litt natur også selv om stranda er målet i andre enden. Vi møtte faktisk noen små apekatter på turen også og det er jo alltid litt stas. Mailson bærte på Marcelo som sov store deler av gåturen!

Vi gikk og gikk, tok noen bilder underveis og kom fram til Cachoeira da Feiticeira! Her vet jeg folk rappelerer også, men det prøvde ikke vi altså..:)

Etter en kald fornøyelse (for det var det virkelig), gikk turen videre til praia da feiticeira! 🙂 Der koste vi oss i flere timer med acai, niste, strandaktiviteter og bading, før vi tok båten hjem igjen!!

Helt herlig!!

Jeg har fortsatt mye å vise dere, men må ta mer når vi er på norsk jord. Nå skal vi ut og spise deilig middag med Maiara og William på restauranten der hvor Marlon er kokk. Skal bestille en mix av sjømat så det blir spennende!! Vi har hatt det så fint her og vært så heldige å få bo sammen med en herlig liten gjeng. De dro på tirsdag, så de siste dagene har vi vært alene her.. Men det har vært så fint!! ♥ Tusen takk, kjære dere!!


Gave Marcelo fikk ♥

Vil du følge med videre på hva som skjer???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]