HIT VIL ALLE REISE!

Hei dere! ♥

Ute er det grått og trist og ikke mye minner om sommeren akkurat nå. Var den ene uka med finvær den sommeren vi fikk i år? La oss inderlig ikke håpe det, men det gjør noe med deg når du har fått litt smaken på sommeren og plutselig er den borte igjen. Dette får meg til å tenke på å reise.. For min del er ikke det aktuelt enda med en så liten baby, men det er da lov å drømme seg bort litt! Jeg elsker å reise og oppleve nye steder. Aller helst liker jeg å reise til varmere strøk og nyte sol, strand og opplevelser. Men noen ganger kan det være deilig å bare komme seg vekk litt også, selv om det ikke alltid er så langt man drar. For vår del blir det nok å spare til en tur til Brasil i løpet av det neste året, men hvem vet.. Kanskje vi får til en mindre helgetur et sted også før det. 

Hvor skal du reise i år? Kunne du tenke deg å dra hit?

Sponset innlegg


Alle bildene er hentet fra hotels.com og er fra Mauritius, Bermuda, Florida og Rio de Janeiro

Jeg elsker å reise, har reist mye og den siden jeg alltid faller tilbake på å bruke er hotels.com når det kommer til å finne overnattinger. Siden er så enkel å bruke, er oversiktlig, har ofte tilbud og har et stort utvalg av veldig fine hoteller. Man kan enkelt lese hva andre synes og man kan samle bonusovernattinger som er et helt genialt system. Med Hotels.com Rewards samler du 10 overnattinger og får den neste gratis. Da vi var på Jorda Rundt reisa vår brukte vi ofte hotels.com og endte opp med en bonusovernatting på et superflott hotell i Bangkok. Ja vi snakker om Lebua, som er hotellet der de spilte inn den andre Hangoverfilmen. Vi var helt i ekstase over å kunne bo der og priset oss lykkelige over hotels.com! 

HAR DU REISEPLANER? HENT DIN RABATTKODE HOS HOTELS.COM HER: 10% PÅ OVERNATTING FRAM TIL 29. MAI 

Uansett om du skal på langtur eller bare trenger en enkel overnatting kan du bruke denne rabattkoden. Lykke til og god reise! 🙂 


Lebua – Bangkok. Hotellet vi bodde på. Bildet er hentet fra hotels.com

Hvor går din reise i år? 

#reise #hotels.com #hotell #cuponation #sponset #rabattkode 

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]