DEN BESTE GAVEN JEG KUNNE FÅTT!

Hei dere! ♥

I går hadde jeg bursdag, og den første som mamma! Jeg tenker ikke så mye på det å fylle år lenger, men det var litt rart å våkne opp og det første som møtte blikket mitt var synet av min vakre lille skapning som lå der og sov så søtt. Han er søt hele tiden, men må si han er litt ekstra nydelig på morrakvisten da han er trøtt og kosete! 

Når man var liten så var det største med bursdag å få gaver. Man gledet seg i flere uker eller måneder til å kanskje få det man ønsket seg. Nå ønsker jeg meg egentlig ikke noe lenger, og får jeg en gave så er selvfølgelig det kjempekoselig, men det er absolutt ikke noe jeg forventer eller tar som en selvfølge. En bursdag er like fin uten gavene, for det som betyr noe er å ha mennesker man er glad i rundt seg. 

Da jeg våknet i går og holdt mitt lille gutt inntil brystet og så at han tittet mot meg, så tenkte jeg bare at han her… er den beste gaven jeg noen gang kunne ønsket meg, og han har jeg fått! Han fyller virkelig min kropp og mitt hjerte med en kjærlighet jeg tidligere ikke visste fantes. Det er en så deilig følelse. Og det er sant som dem sier. Man vet virkelig ikke hvordan det vil føles, før man har opplevd det. Å bli forelder er stort og hele meningen med livet. Hvert fall for meg og oss. Så livet med men lille familie er ikke annet enn rett og slett perfekt!

Bursdagen startet rolig her i heimen. Mamma kom med deilig frokost og vi kosa oss med det og med lille Marcelo. Senere på dagen var jeg på linsekontroll og så kjøpte jeg meg babycall i gave til meg selv og fikk lekegrind med teppe i av noen andre i familien. Hehe.. Man skjønner man har blitt mamma, når det man ønsker seg til bursdagen sin er brystpumpe, babycall og lekegrind! 🙂 Nå har jeg fått/kjøpt alle tingene, så nå må jeg si meg ganske fornøyd! Senere på dagen var vi på besøk hos mamma og resten av dagen ble tilbrakt der! En fin bursdag for ei som begynner å dra på åra!

Ha en fortsatt fin pinse folkens! Nå er det ikke lenge til 17. mai. Jeg aner forsåvidt ikke hva jeg skal ha på meg og burde egentlig tenkt på å prøve noen antrekk, for nå er jo alle butikkene stengt framover. Jaja, jeg må vel klare å finne noe jeg kan ha på meg i klesskapet. Jeg har ikke kjøpt inn noe antrekk for minsten i år. Han blir vel stort sett å ligge under et pledd i vogna uansett, så føler kanskje det ville vært litt bortkasta penger. Men vi har mye fint vi har arvet, så litt pynta skal han nok bli på 17. mai han også! =) 

Meg og gullet!

#bursdag #ønsker #gaver #baby #babyboy #mamma 

Vil du følge med videre på hva som skjer… ↓↓↓

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]