BABYENS FØRSTE KLÆR!!!

Hei dere ♥

For litt siden skrev jeg at jeg hadde vært på salg og kjøpt inn de første babyklærne. Det var romjulssalg og 50& på Name it!! Veldig vanskelig å dy seg må jeg si. Jeg har jo ingen barn fra før, men liker virkelig den butikken!! Klærne er så fine og det virker også som de er av veldig god kvalitet!

Rett over nyttår var jeg også ute for å shoppe meg noen nye sko og endte opp med et par til lille nurket istedenfor. Vel, tenkte å vise dere skattene jeg fant i dette innlegget. Jeg er så fornøyd!!


Er ikke disse helt fantastisk nydelige!! De er i str. 20 og det sies å være ca 1 år. De var satt ned fra 499,- til 99,- Jeg MÅTTE ha dem!


Str. 56 og noe av det første babyen vår kan bruke!


Ble helt forelska i denne buksa…♥


Str. 62 og fortsatt smått altså! Den minste pysjen er i str. 56 da (la den feil). Så mye fint!


Denne jakke er en annen favoritt!


Str. 68 og 74. Gleder meg til å bruke alt sammen! Det som er i blått er i ull og blir deilig utover høsten!

Å ordne med babyklær tror jeg ikke at jeg blir lei!! Herlige Rebekka var også innom for litt siden og ga meg masse klær fra str. 56 til 80. Alt ligger bretta og klart og skal snart få sinn plass i klesskapet!! Så deilig å både kjøpe og få klær til babyen! Og tusen takk, Rebekka for alt jeg fikk. Nå føler jeg meg godt rustet til å ta i mot den lille. Nå er det bare 3 måneder igjen og jeg klarer nesten ikke vente. Sikkert greit at det er litt tid igjen også, for jeg har ikke alt som trengs av utstyr og så må det gjerne bli litt varmere i lufta også før jeg tar han i mot. Nå er det jo så kaldt at det nesten ikke går an å være ute! Sånn sett veldig glad for at jeg får en aprilunge!!

Var du tidlig ute med å kjøpe inn klær til babyen? Endte du opp med mye du aldri fikk brukt?

Ha en fin dag, folkens!! Nå skal jeg ut i kongstenhallen og se på innebandy!! 🙂 

#baby #gravid #klær #mote #babyklær #nameit #sko #svangerskap #28uker

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]