OPERASJON BRUDEKROPP 2015!

INNLEGG POSTET 27.05.2015.

Hei alle sammen ♥

I dag er det kun en måned igjen til jeg står hvit brud, og ikke et sekund forsent å tenke på brudekroppen. Hvem vil vel ikke føle seg helt topp på denne dagen? Det vil jeg også, og derfor har jeg nå tatt affære og gått til innkjøp av en forhåpentligvis genial kur som skal rense kroppen og kickstarte den nye livsstilen. Kuren heter C9 og det beste med den er at den varer i 9 dager. 9 dager klarer alle! Kuren er fra Forever Living og har blitt kåret til årets kur 2015. Så da tenkte jeg… Hvorfor ikke prøve? Andre har gått ned flere kilo i løpet av disse dagene og tatt inn flere centimeter rundt omkring på kroppen. Det håper jeg selvfølgelig skal skje med meg og!! Jeg kommer til å blogge om utviklingen, så bare følg med om du vil vite hvordan det går!! Jeg kommer til å gi helt ærlige meninger og jeg får ikke betalt for å skrive noe av dette, bare så det er sagt!

Pakken mottok jeg i går og den inneholdt følgene:

  • Forever Aloe Vera Gel x 2
  • Forever Fiber x 1
  • Forever Ultra x 1
  • Forever Lean x 1
  • Målebånd
  • Brosjyre med mye informasjon og plan for alle dagene.

I dag er dag 1 på kuren og den første av to «fastedager». Dag 1 og 2 på programmet er beskrevet som de desidert tøffeste fordi man ikke spiser vanlig mat i det heletatt. Og jeg må si at jeg er veldig glad for at det kun er to av disse dagene. Totalt i dag har jeg fått i meg 120 ml aloe vera gel, 1 pakke forever fiber, 1 forever lean tablett og 1 shake med forever ultra med vaniljesmak + 3 knaskegulerøtter som står på «den frie listen». I tillegg til dette skal jeg drikke 8 glass med vann. Dagen i morgen blir identisk, mens på dag 3 kan jeg begynne å spise noe vanlig mat igjen. Dette gjøres for at kroppen skal få renset ut avfallsstoffer og bli klar for den nye livsstilen.

Forøvrig i dag startet jeg dagen med å veie meg og måle meg rundt omkring på kroppen. Dette skal gjøres på dag 1, 3, 6 og 9, og jeg må si jeg er utrolig spent på utviklingen. Det er også lagt opp til noe trening, men det skal ikke trenes på høy intensitet på denne kuren og de første to dagene skal det kun trenes på lav intensitet. 30 minutter hver dag er det som er tenkt, og i dag ble det en gåtur som trening på meg. 

Foreløpig er jeg ved godt mot, selv om jeg ikke føler at jeg har så mye energi i dag. Jeg var litt trøtt i utgangspunktet og klarte å sovne på sofaen ista da jeg satt meg ned for å slappe av litt. Men jeg har kommet meg gjennom dagen og er klar for en ny dag i morgen. Til slutt vil jeg nevne C9 brosjyren. Den er utrolig kjekk og den har skjemaer som du skal krysse av på hver dag. Dette gjør det lett å følge med og motiverer til å fortsette. I brosjyren finnes det en «friliste» der det er ramset opp matvarer som du kan spise med måte gjennom hele kuren. Det er egentlig bare frukt, bær og grønnsaker, men gud hvor godt det er med noe grønt når man ikke spiser noe omtrent.

Vel, la oss se hvor denne kuren fører meg. Jeg er veldig spent!!

Har noen av dere prøvd kuren? Jeg vil gjerne ha tilbakemeldinger på hvordan det har gått for dere.

Er det flere som har lyst til å gjøre kroppen klar enten for å komme inn i brudekjolen eller rett og slett for å ta fatt på den berømte bikinikroppen, så er det bare å si ifra. Jeg selger ikke produktene selv, men hjelper dere å komme i kontakt med forhandler om dere enten vil vite mer eller vil bestille. Dere kan klikke dere inn på DENNE FACEBOOKSIDEN hvis dere vil se mer, eller se på hjemmesiden HER. Velger du å bestille nå i Mai, så får du med en shaker og en liten gave på kjøpet! =)

Følg meg gjerne på facebook, hvis du vil se hvordan dette går! ♥


 

#bryllup #brudekropp #kosthold #trening #c9 #foreverliving #rens #sunn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]