HJELP!! UNDER EN MÅNED IGJEN!!

INNLEGG POSTET 29.05.2015.

Hei folkens ♥

Nå er det faktisk under en måned til vi gifter oss. Det vil si at for to dager siden så var det akkurat en måned, og nå flyr tiden nesten i fra oss her.Jeg skrev et innlegg når det gjensto to måneder med en oppdatering over alt som var gjort og alt som ikke var gjort (les innlegget HER). Den gangen var det veldig mye som gjensto og nå er det heldigvis litt mer som har havna på «gjort-lista». Likevel går tiden veldig fort nå. og det gjelder å stå på og ha god oversikt for at noe ikke blir glemt! Det er altså bryllupet vårt jeg snakker om, hvis det skulle være noe tvil. Vi gifter oss 27. juni 🙂

Når det er mindre enn en måned igjen, så burde vel egentlig alt vært ferdig, men hos meg så blir ikke ting ferdig før i siste liten. Det er helt vanlig, men alt blir som regel veldig bra uansett. Vi skal ha festen ute, noe som også gjør at ikke alt kan gjøres klart lang tid i forveien. Det viktigste er at det er en plan, og nå skal jeg servere dere sannheten om hva som har blitt gjort og hva som gjenstår!

Dette er gjort:

♥ Kirken. Kirken er booket for en stund siden, men det var jo ikke akkurat en kjempejobb. Gjort på 5 min 🙂

♥ Lokalet. Location er bestemt og det blir på hytta vår. Nå er det bare å håpe at været er med oss, for vi skal være ute.

♥ Brudekaka. Den er i boks! Ei venninne av Rebekka skal lage 🙂 Spent!

♥ Invitasjonene. De ble sendt ut for en stund siden. Fristen for å svare var på søndag, men fortsatt en del svar som har uteblitt. Må nok purre litt 😉

♥ Brudepiker/brudesvenn. Vi skal ha to jenter og to gutter. Dette er avtalt og i orden!

♥ Fotograf. Jeg har snakket med en god venn som er fotograf og som skal ta seg av denne jobben 🙂 Veldig takknemlig!

 ♥ Kjolen. Endelig!! Kjolen har ikke kommet, men den er i produksjon og forhåpentligvis på vei hit snart! Jeg bestilte den hos en dame i Moss som tidligere har drevet en brudesalong. Hun fikk bestilt en til meg etter mine mål direkte fra fabrikken. Veldig spent!! 🙂

♥ Dress til mannen. Denne kjøpte vi på Vestby. Kostet egentlig 5000kr, men var satt ned til 1600kr, så det var vi kjempefornøyd med. Sko er også kjøpt til han.

♥ Klær til brudepiker/brudesvenner. Dress til gutta er i boks, og kjolene til jentene er på vei i posten! Håper de passer!

♥ Avtale med frisør. Her har jeg avtalt med ei venninne som ikke er frisør, men som bare er veldig flink til å ordne hår. Skal også en tur til frisøren noen dager før bryllupet og farge det, sånn at alt er tipp topp klart! 

♥ Lydanlegg. Vi får lånt av faren til Rebekka!! Veldig førnøyd med det 🙂
 

Dette gjenstår:

♥ Skrive kirkeprogram. Dette står på lista over ting som skal gjøres denne uka. Vet ikke om vi blir ferdig nå, men må iallefall få bestemt salmer og sånt.

♥ Alt av tilbehør til kjole og dress. da tenker jeg på smykker, sko, hårpynt osv. Her mangler enda noe av mitt tilbehør, bl.a sko. Er veldig usikker der

♥ Handling av mat og drikke. Noe er handlet inn, men mye gjenstår! Min kjære bror, kommer til å ta seg av det beste her! Takk =)

♥ Ringer. Vet, jeg er veldig sent ute. Så sent ute at de jeg hadde tenkt til å bestille fra en nettside, ikke ble bestilt fordi jeg var redd for å ikke få de i tide. Så de skal ordnes i løpet av en ukes tid. Må kjøpe hos en gullsmed. Hvis noen vet om noen rimelige så skriv ut.

♥ Ordne istand location. Det har blitt gjort veldig mye, men fortsatt gjenstår en del. Tror at ting skal bli klart i løpet av uka som kommer. Her er det bare å jobbe på!!

♥ Ordne pynteting til festen. Her er vi i gang. Har ordna en del, men gjenstår fortsatt litt 🙂 

♥ Bord, stoler, duker, servise, bestikk, servietter osv. Trenger jeg si mer… her har jeg litt jeg må finne ut av. Noe er ordna, men her gjenstår det egentlig mye.

♥ Brudebuketten. Denne er ikke ordna, og ikke tenkt så mye på enda. Skal jo ha villblomster til pynt. Må finne ut av denne snart. Vil gjøre det så billig som mulig! 😉

♥ Blomster til festen. Her håper vi på å gjøre det billig, enkelt og vakkert. Villblomster er nøkkelordet.

♥ Griller. Vi skal ha churrasco.. Det vil si skikkelig grillings med masse deilig tilbehør. Må få ordna med bra kullgriller til det deilige kjøttet.

♥ Kaker og tilbehør. Få oversikt over hvem som eventuelt tar med hva. Her trenger vi fortsatt mye hjelp fra gjestene, så håper noen melder seg snart :p

♥ Transport. Vet ikke hvordan vi skal komme oss fra kirken til hytta enda. 

♥ Ansvarsfordeling. Fordele litt ansvar på selve dagen kan være greit, så ikke noen få må gjøre alt.

♥ Pynte opp og ordne i stand på hytta. Dette blir jo rett føre, men det må jo gjøres det og 🙂

♥ Overnatting. Finne ut av om vi skal overnatte på hytta og eventuelt hvem fler som skal. Dette punktet er vi i gang med, men har ikke helt oversikt enda!

♥ Prøverigge med bord, bordpynt, lydanlegg og lys på hytta. Dette tenker vi å gjøre to uker før ca.

 

Som dere ser er det fortsatt en del ting igjen som enda ikke er gjort, men jeg føler ihvertfall at noen av de store tinga er ordna og at en del av det på gjenstår-lista er påbegynt! Jeg tenker at vi tar en ny oppdatering to uker før bryllupet, for da vil jeg virkelig at det meste skal være klart!


Her er jeg på en av brudekjoleprøvingene. Prøvesitter i en kjole for å se hvor stram jeg kan ha den 🙂 Dette er ikke den kjolen eller det sløret jeg skal ha da =)


Jeg er fortsatt på jakt etter sko. Her er noen nydelige fra Agape! Veldig kult at «something blue» er under skosålen 🙂

 

Har du, eller holder du på å planlegge et bryllup? Hvordan lå du ann da det gjensto en måned?

#bryllup #wedding #enmåneder #ventetid #lister #hjelp #gifteseg #sko #mote #somethingblue #gjort #gjenstår#brudekjole #sommerbryllup #brud


PS: VIL DU VÆRE MED PÅ MIN GIVEAWAY DER JEG GIR BORT JEANS + OVERRASKELSE, KLIKK HER . VINNER TREKKES IKVELD.

LES OGSÅ: OPERASJON BRUDEKROPP 2015!  OG  HYTTA SNART KLAR FOR BRYLLUP!

PPS: Følg meg gjerne på Facebook ↓

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]