TRENING! Hva foretrekker du?

INNLEGG POSTET 21.11.2011.

I dag er det to uker til jeg skal hjem til Norge igjen, og plutselig kom jeg på at jeg har jo et treningskort her. Et klippekort sånn for sikkerhetsskyld. Klippekortet går ut 4. desember, så da gjelder det å få brukt det opp før jeg drar! Har 5 klipp igjen, så tenkte å dra på meg treningsbuksa og bruke det ene klippet nå! Det er jo ganske fornuftig å trene også! 😉 Tror det blir litt sykling, løping på mølla og så litt styrke! Treningssenteret ligger 2 minutter unna, så er der nede på et blunk!

Ellers liker jeg vanligvis å være ute. Det er en kjempefin park rett i nærheten der jeg kan både gå og løpe! Utrolig deilig faktisk, men nå blir det innendørstrening, og etterpå bærer det hjem til hotel cæsar maraton! Har en del å ta igjen kan du si! 🙂


Her har du meg på treningssentere..nesten 🙂 (fant bilde på google, noen som hadde brukt det i et innlegg, så vet ikke eksakt kilde)

Hva liker du å trene?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]