FOR EN BYTUR!!

INNLEGG POSTET 20.11.2011.

Som sagt var jeg ute med Bekki i går, og det er lenge siden jeg har havnet så på en snurr! Vi skulle egentlig på en bursdagsfest der vi måtte ha på oss svarte kjoler (og fashion hairstyle), så begge lånte kjole av Kelly, og vi stæsja oss for fest! Og så endte det opp med at vi ikke dro på denne festen uansett. Typisk! Vi ble uansett veldig flotte i våre svarte kjoler da, og kvelden ble veldig bra. Vi dro på Cafè Carioca som ligger i samme gate som vi bor, og var der fram til halv fire, så dro vi videre til Gandhara, som er et hip hop sted 🙂 Var hjemme nærmere 7! Det ble mye drikke og mye latter i går. Bare se her..

Begynte rolig og classy..

Her begynner vi å bli bra i farta..

Her løper vi til taxien…

og her sitter vi i taxien…

ja.. bildene fra det siste stedet dropper jeg :p

Noen kommentarer? eller er det mer passende å si «ingen kommentar» ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]